Kandis-Johnny i stort vægttab: Så mange kilo har han smidt

14/08/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix
Det er ikke et lille antal kilo, der er røget af Kandis-sangerens krop.

Mest læste i dag

Kandis-Johnny, den 57-årige ikon fra dansk dansktopmusik, har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling siden begyndelsen af året.

Ved at ændre sin livsstil har han formået at tabe sig 13 kilo, en ændring som blev inspireret af TV-lægen Bente Klarlund i programmet "Junkfood-eksperimentet".

Johnny Hansen var i risiko for at udvikle alvorlige helbredsproblemer, inklusiv diabetes, hjerte-kar-problemer samt overbelastning af ryg, knæ og hofter. Men nu, efter hans betydningsfulde vægttab, har hans helbred forbedret sig markant, og han føler sig "fantastisk", som han selv udtrykker det i et interview med Se&Hør.

Johnny Hansens nye livsstil inkluderer en række ændringer. Han har reduceret sit indtag af øl og vin, dog med en lejlighedsvise fornøjelse af et glas. Desuden har han afskaffet bland-selv-slik og begrænset sin madmængde ved kun at spise én portion pr. måltid.

Foruden disse kostmæssige tilpasninger har Johnny Hansen også genoptaget løbetræning og lange gåture. Disse ændringer har ikke blot bidraget til vægttab, men har også markant forbedret hans livskvalitet. Han har endda formået at gå ned en tøjstørrelse.

Ikke desto mindre har Johnny Hansen ikke til hensigt at standse her. Han har sat sig et mål om at tabe yderligere syv kilo, og dette ønsker han at opnå gennem en vedvarende forpligtelse til en sundere livsstil, fremfor hurtige slankekure.