Johnny Hansen åbner op om sin hemmelige krise: Sådan ramte Kandis-forsangeren bunden

01/11/2023 08:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Johnny Hansen åbner om hemmelig krise for få år tilbage.

Mest læste i dag

I Danmarks musikscene er der kun få kunstnere, der kan prale af en karriere, der spænder over fire årtier. Johnny Hansen, forsangeren for det populære danske folkeband Kandis, er en af disse sjældne kunstnere. Men vejen til berømmelse har ikke altid været en ubesværet rejse for Kandis-Johnny.

Dette er historien, han deler i sin nyudgivne selvbiografi med titlen "Med kærlighed fra mig". I bogen kan læserne opdage, hvordan forsangeren oplevede en periode med alvorlig stress for nogle år tilbage, der var så invaliderende, at han ikke engang kunne komme op fra sofaen, som Newsner rapporterer.

Johnny åbner op om denne krisesituation i bogen og beskriver, hvordan han lå på sofaen i tre til fire dage, mens hans blodtryk steg til farlige niveauer, nående op til 180. Han erkender ærligt, "Jeg har prøvet det et par gange. Men verden går videre."

Heldigvis kom hans far, Bjørn, til hans redning, og Johnny fik endelig en lægekonsultation, der fastslog, at han kæmpede med stress. Dette øjeblik markerede et vendepunkt i hans liv, og han besluttede at tage hånd om stressen.

I dag, som 58-årig, har forsangeren lært vigtige livslektioner, herunder at ingen er uundværlig. Han arbejder aktivt på at ændre sin livsstil for at undgå at ende i en lignende situation igen.

Udover at dele sin kamp med stress i bogen, giver Johnny Hansen også indblik i sin kærlighed til sin hustru Gitte, deres børn og børnebørn. Desuden kaster han et blik tilbage på sin barndom og teenageår, der var præget af rastløshed og store drømme – fra det første kys til ønsket om at være landmand, senere politibetjent og ambitionen om at leve af musik.

Hvis du ønsker at læse mere om bogen og erhverve den, kan du finde den til salg hos forskellige boghandlere, herunder Bog&idé, ved at følge dette link.