Fie Laursen med ny udmelding: Konverterer til Islam

18/01/2021 09:09

|

Lukas Jepsen

Foto: Fie Laursen/Tiktok

Mest læste i dag

Tilsyneladende er den kendte danske blogger og influencer Fie Laursen konverteret til Islam. Det fortæller hun i en video på TikTok.

Fie Laursen må siges i den grad at være kommet med en speciel udmelding, efter at have været udsat for en oplevelse. Hendes hunde var løbet væk, og derfor valgte hun at tage et drastisk skridt. Hun søgte nemlig hjælp fra højere magter, mere specifikt fra Allah, som hun bad om hjælp til at finde hendes hunde og bringe dem hjem.

Det gjorde han. For bare to timer efter, at Fie Laursen havde vendt sig mod himlen og råbt: "Allah, vis mig, giv mig mine hunde," dyttede to biler nede på vejen, og Fie Laursens elskede hunde vendte tilbage til den kendte blogger.

Historien fortæller Fie Laursen selv på det sociale medie TikTok i en video, der forklarer hvorfor den kontroversielle blogger er konverteret til Islam.

Har læst koranen, men ryger stadig

Fie Laursen forklarer videre i videoen: "Efter at have læst koranen og have så mange venner, der er muslimer, der valgte jeg at tage en chance. Fordi det var det, der kaldte på mig," mens hun står og ryger ud af et vindue med sine hunde vimsende rundt om fødderne.

Om videoen forklarer Fie selv med et opslag: "Havde brug for at tale direkte fra hjertet... det er okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny, som tog imod os."

Mon hun sletter sin OnlyFans

Kommentarerne på Fie Laursens TikTok-profil er udpræget positive, der er dog kritiske røster, der pointerer, at hendes livsstil ikke passer til en konvertering. En enkelt bruger spørger bl.a. ind til bloggerens profil på OnlyFans, der er en kanal, hvor Fie Laursen tjener penge på letpåklædte billeder og i enkelte tilfælde decideret porno.

Det har bloggeren ikke svaret på. Imens venter vi på næste episode i Fie Laursens liv.