Efter tragedie i familien: Nu åbner Amalie op om sorgen

23/11/2020 10:52

|

Lukas Jepsen

FLINDT MOGEN/polfoto

Mest læste i dag

Hun skal snart føde sit andet barn, men familien blev ramt af en tragedie kort forinden

Først var det Amalies mor, Lotte, der kunne meddele offentligheden at hendes eksmand, Amalies far, var gået bort i en alder af 58 år.

Nu har Amalie selv sat ord på det hårde tab, der skete blot en uge inden terminen til fødslen af sit andet barn.

Familie i sorg

Lotte Lytton Kejser skrev et Instagramopslag til hyldest for sin afdøde eksmand, som hun selv efter deres opbrud havde et godt forhold til. I samme opslag skrev Lotte at Amalie i øjeblikket havde brug for fred i sorgens tid.

”Hun (Amalie, red.) har meget at tænke på lige nu. Så hun skal nok vende tilbage, når hun er klar,” – Skrev hun på Instagram.

Og nu er Amalie altså klar til at dele sin sorg, med offentligheden, selvom det fremgår af hendes Instagramopslag, at hun ikke har meget lyst til at dele alt for meget.

”Jeg har ikke brug for at blotte mine følelser, men jeg kan ikke gemme mig, og jeg har brug for at lave det her opslag,” – Skriver hun om situationen.

Rørende besked

”Min kære dejlige far er gået bort og det er så unfair. Ganske enkelt uvirkeligt for mig og min familie … Far min kære far. Jeg er knust. Jeg har og vil altid elske dig alt, du er og accepterer dig for den, du er,”

Sådan lyder blot en lille del, af mange rørende beskeder Amalie skriver til sin far i det lange Instagramopslag.

Hun berøre også det sørgelige faktum, at hvis ikke for hans død, var Amalies far blevet bedstefar for femte gang om blot en uges tid.

"Jeg skal igennem en kæmpe sorg midt i det som er størst for mig i livet, nemlig at føde mit andet barn samt passe på min lille pige. Jeg ved min far sender styrke vores vej,”

Skriver hun og afslutter opslaget med – ”Jeg og mine børn bærer dig stolt videre i livet, og du er aldrig glemt,”