Efter kæmpe opmærksomhed: Nu siger hun undskyld

16/02/2021 13:54

|

Redaktionen

Foto: Elvira Pitzner/Instagram

Mest læste i dag

Efter at være havnet i en shitstorm flere gange, har Elvira Pitzner nu undskyldt.

Elvira Pitzner er flyttet til Dubai. Hun mødte en del kritik for at tage på badeferie midt i en pandemi. Men det var faktisk slet ikke ferie, kunne hun fortælle.

“Ville ønske at jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu,” skrev hun i en story på Instagram og fortsatte:

“Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet (...) Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi, vi oplever eller, at jeg prøver at lyve for nogen,” slog hun fast. 

Lige for tiden er hun dog ikke i Dubai. Elvira Pitzner er tilbage i Danmark på visit. Men den ti dage lange karantæne, hun skulle have været i efter rejsen til Dubai, blev ikke helt så lang. I forskellige opslag på sin Instagramprofil har Elvira delt, at hun kørte i en bilvask, og forbi et af familiens huse.

Som hun siger – ”Jeg er lige kørt op med hundene for at se til huset, og vi havde lige brug for at få lidt frisk luft.”

Det resulterede i en ny shitstorm, og det får nu Elvira Pitzner til at forklare sig.

“Jeg forstår godt, hvorfor der er nogle, der er blevet vrede og irriteret over, at jeg havde været i vaskehallen den anden dag. Men jeg havde vitterligt ikke tænkt over det,” forklarer hun og uddyber, at hun blev siddende i sin bil.

Men hun vil godt ‘tage den på sin kappe’ og sige undskyld. Hun uddyber med at fortæller, at hun nu er i gang med at sælge sit hus og bil i Danmark og glæder sig til fremtiden.