Christopher og Cecilie om graviditet: Afslører kønnet

17/03/2023 07:29

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons

Mest læste i dag

Nu afslører popstjernen Christopher og hans hustru Cecilie kønnet på deres kommende barn.

Nogle måneder tilbage kunne det celebre par afslører, at de venter deres andet barn sammen.

Det annoncerede parret i en video på Instagram.

Her spørger de deres nu 2-årige datter, Noelle, om, hvad der er inde i mors mave. "Baby," svarer hun til stor begejstring for Christopher og Cecilie Haugaard, der viser babybulen frem.

Nu kan den 32-årige model så løfte sløret for, hvorvidt det er en lille dreng eller pige, der gemmer sig i maven. Det sker på samme medie, som graviditeten blev annonceret.

Her har Cecilie Haugaard blandt andet delt en video af Noelle og Christopher, der kysser på hendes mave, hvortil hun skriver, at der er endnu en lille pige på vej.

- Vi glæder os så meget til, at du kommer lillesøster, lyder det i opslaget.

Den 30-årige sanger og 32-årige model mødte hinanden for første gang på Spot Festival i 2014. Med det samme opstod der en 'vild kemi' mellem dem, og de har derfor været sammen lige siden.

I sommeren 2019 blev det parret gift, efter at have dannet par i fem år, skriver Nyheder24.

Omkring to år senere tog de hul på deres egen lille familie, da Cecilie Haugaard fødte deres datter, Noelle, i februar 2021. Kort tid efter udgav Christopher sangen 'Fall So Hard', som er dedikeret netop til hende.

Parret har ikke afsløret noget om, hvornår lillesøster kommer til verden - men du kan se opslaget, hvor de afslører kønnet her.