18-årig dansk stjerne modtager dødstrusler: ’Jeg håber du dør af kræft’

22/02/2021 10:29

|

Redaktionen

Foto: shutterstock.com

Mest læste i dag

Den 18-årige Counter-Strike-stjerne, Martin Lund fra holdet Heroic, har delt nogle af de beskeder han modtager fra modstandere på sociale medier.

Det har længe været sådan, at unge mennesker der udmærker sig inden for en sport, og derved skaber sig en karriere, med store lønchecks og tilsvarende opmærksomhed, til tider skal finde sig i lidt af hvert fra fans, og andre på sociale medier.

Det er desværre også den historie 18-årige Martin ’Stavn’ Lund kan fortælle – Det skriver B.T.

Den bare 18-årige stjerne har skabt sig noget af en komet-karriere, og blev for ganske nyligt kåret som den 12. bedste Counter-Strike spiller i verden, men det betyder tilsyneladende ikke at man er fredet for ubehagelige beskeder.

Beskeder med indhold som – ”Hvis jeg får muligheden, slår jeg dig ihjel” og ”Jeg håber du dør af kræft” – har den Martin Lund modtaget fra modtaget fra forskellige personer, der som oftest har oddset på kampene, også ikke er tilfredse når de taber penge.

”Hvis jeg for eksempel har spillet dårligt, så skriver folk tit en privat besked til mig og kommer med dødstrusler, og det er mit indtryk, at det sikkert er, fordi de har spillet på kampen og tabt,” – Fortæller han til B.T og tilføjer:

”På et tidspunkt bliver man bare nødt til at komme derhen, hvor man simpelthen bare griner ad det. Det er i hvert fald sådan, jeg vælger at håndtere det,”

Martin Lund fortæller ligeledes, at han langt fra er alene om at modtage de ubehagelige beskeder, da det ifølge ham nærmest er en betingelse for professionelle e-sportsudøvere.