Mand redder 5 hvalpe: Nogle timer senere indser han sin fejltagelse

15/04/2024 09:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Denne gode mand ville bare gerne hjælpe, men han endte med at få sig en usædvanlig overraskelse. Heldigvis ordnede alt sig i sidste ende.

Mest læste i dag

Craig McGettrick arbejdede i haven derhjemme, da han pludselig hørte en svag klynken. Han kunne ikke med det samme se, hvad det var, men han besluttede sig for at følge lyden.

Det han fandt, gjorde ham målløs: 5 små hvalpe, der var blevet hjerteløst efterladt. Det kunne han naturligvis ikke lade stå til, hvorfor han besluttede sig for at handle på det.

Til undsætning

Craig tog hurtigt billeder af hvalpene og lagde dem på sociale medier. Han ville finde ud af, om nogen kendte til deres mor eller tidligere ejere.

Lige inden han skulle køre kuldet til dyrlægen, modtog Craig en besked fra Martin Hemmington, der er grundlægger af National Fox Welfare Society. Manden advarede ham om, at hvalpene faktisk var ræveunger.

Derfor gik det op for Craig, at han havde taget fejl. Det var nemlig ikke et kuld af små hvalpe, der var blevet efterladt. Derimod var der tale om fem små ræveunger.

Moderens tilbagekomst

Bekymret for ræveungernes velbefindende sendte Hemmington en frivillig, som hjalp Craig.

Sammen satte de ræveungerne tilbage, hvor McGettrick havde fundet dem. Deres mor ville sandsynligvis snart vende tilbage for at fodre dem.

Efter få minutter blev de små unger hurtigt fundet af deres mor. Hun fodrede dem og lagde sig ved siden af for at varme dem.

Det er let at forveksle unge ræve med hvalpe, når de er små, fordi de ikke ser ud som ræve.

Hvis du støder på et forladt kuld i skoven, bør du ikke tage dem med hjem, men derimod bør du kontakte en lokal dyrlæge.

Hvis de små faktisk er ræve, er det bedst at lade dem være, da deres mor sandsynligvis vender tilbage snart! Forsøg derfor ikke at tage dem med hjem eller på anden vis at fjerne dem fra stedet, hvor du har fundet dem.