Zac Efron blev betegnet som verdens lækreste: I dag er han uigenkendelig

22/07/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Engang blev han kaldt verdens lækreste, men i dag er han uigenkendelig. Læs her hvorfor.

Mest læste i dag

Et smukt citat siger, at skønhed findes i alt, men ikke alle er i stand til at opdage den. Denne erklæring gælder dog ikke for den 35-årige skuespiller, som aldrig har haft behov for at tage stilling til det.

Siden hans gennembrud i den populære film 'High School Musical', har han altid haft en imponerende tiltrækningskraft på kvinder.

Dog er den 35-årige Zac Efron ikke længere den nuttede flødedreng med det barnlige ansigt.

Skuespilleren har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling i forbindelse med sin rolle i en ny film. Selvom det ikke er usædvanligt for skuespillere at gennemgå store transformationer, er Zac's udvikling alligevel imponerende.

Faktisk er han næsten uigenkendelig efter at have knoklet hårdt i fitnesscenteret for at forberede sig til sin nye filmrolle.

I den kommende film 'The Iron Claw' skal han portrættere den legendariske wrestler Erich.

Et billede af den forbløffede reaktion fra en bruger på det populære sociale medie Twitter kan ses nedenfor.

Under optagelserne til filmen, som fortæller historien om wrestleren, der blev berømt for sit unikke greb, blev Zac fotograferet iført kun et turkis håndklæde og klipklapper, mens han bevægede sig rundt bag kulisserne.

Zac's kropstransformation er dog ikke det eneste aspekt af hans udseende, der har ændret sig i løbet af de seneste år. Mange af hans fans har beskyldt ham for at have undergået ekstreme plastiske operationer i ansigtet.