Sprang i vandet for at finde venindes forsvundne ring: Gjorde i stedet en chokerende opdagelse

05/09/2023 19:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Hvad der startede med jagten på en forsvunden ring, endte med at føre dem til noget helt andet.

Mest læste i dag

En flok unge blev overrasket, da de ved et uheld mistede en ring i vandet. Ringen forsvandt i det våde element, da en gruppe venner skiftevis sprang fra en klippe ned i vandet. Denne uheldige hændelse fik influenceren Colty og hans ven, Austin, til at tage affære for at hjælpe den fortvivlede pige med at finde sin ring igen.

Ifølge Daily Star besluttede de sig derfor for at tage på dykkermission for at lede efter den forsvundne ring. Som en ekstra bonus valgte de at dokumentere deres undervandsoprør på video, som senere blev delt på det sociale medie TikTok og gik viralt.

"Vores ven Zoe mistede sin ring, da hun hoppede i vandet," forklarede Colty i videoen på TikTok.

"Så naturligvis besluttede min ven Austin og jeg at kaste os i vandet og se, om vi kunne finde ringen."

Efter 30 minutters intens søgning måtte de indse, at ringen stadig var ude af syne. Men deres dyk førte til en overraskende opdagelse.

Til at begynde med syntes det blot at være en mudret kasse, de havde fundet på bunden. Men snart blev det klart, at denne kasse havde mere at byde på.

"Vi stødte på en rund metalæske, der sad fast i mudderet. På vores tredje dyk lykkedes det os endelig at få den løs og bringe den op til overfladen," delte han i videoen.

"Metallåsen var stærkt rustet, så vi tog den med hjem for at åbne den med noget værktøj."

Efter at have bragt kassen hjem lykkedes det dem endelig at få den åbnet ved hjælp af det rette værktøj. Indeni kassen afslørede sig en samling gamle mønter og en pistol.

De to unge mænd planlægger at vende tilbage til stedet i den nærmeste fremtid for at forsøge at finde Zoes ring eller måske endda opsnuse yderligere skatte på bunden af vandhullet.

Efter at have delt videoen på TikTok er den gået viralt med mere end 6,3 millioner visninger. Den har også genereret tusindvis af nysgerrige kommentarer fra seere, der ønsker at vide mere.

"Der er sikkert et gammelt spøgelse derinde, og I er ved at slippe det løs," advarede en bruger.

"Kan I finde ud af mere om mønterne? Hvor gamle er de, og hvor stammer de fra?" spurgte en anden nysgerrig person.

"At finde et våben i en aflåst boks i en sø virker lidt skummelt, hvis du spørger mig," bemærkede en tredje.

"Dette våben er sandsynligvis brugt i en forbrydelse. I burde overveje at aflevere det til politiet," påpegede en fjerde.

"De mønter kan meget vel være sjældne og værdifulde. Rens dem op og tag dem med til en antikvitetshandler," foreslog en femte.