Portør kørte patient på en stue: Kamera fangede hvad portøren gjorde, som efterlod alle i chok

25/12/2023 07:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Portøren gjorde noget, som rørte patienterne.

Mest læste i dag

Lindon Beckford fungerer som en portør og udfører sit daglige arbejde på et stort hospital i USA.

Primært indebærer hans ansvar at transportere patienter til og fra diverse afdelinger på sygehuset, men han går langt ud over det forventede. Han tilfører en ekstra dimension til sit arbejde, en dimension der ikke er påkrævet eller forventet af ham.

Efter at have bestridt samme stilling på samme hospital i 30 år, har Lindon opnået en indsigt i, hvad der kræves af ham, og hvordan man kan give patienterne en positiv oplevelse, selv i en potentielt traumatisk situation.

Hver enkelt patient behandles med en særlig opmærksomhed, og efter utallige ture mellem patientstue og operationsstue er Lindon blevet ekspert i at berolige dem på bedst mulig vis. Han har alt for ofte set patienter, der er bange eller rædselsslagne, og gør en ekstra indsats for at sikre, at de ikke oplever frygt eller bekymring.

Ved første møde hilser Lindon altid på patienterne med et smil og præsenterer sig selv med de velkendte ord: "Hej, mit navn er Lindon, og jeg vil være din chauffør i dag."

Men det stopper ikke der. Det, der virkelig beroliger patienterne mest, og som har vundet ham ros verden over, er Lindons passion for sang. Ifølge patienterne er han ikke blot en portør, men også en yderst talentfuld sangerinde.

Du kan se klippet af Lindon og høre hans stemme nedenfor.