Overvågningskamera afslører, hvad ansat gør ved butikstyv: Nu bliver han hyldet som 'månedens medarbejder'

19/11/2023 06:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
Videoen af den ansattes handling er nu gået viralt.

Mest læste i dag

En modig butiksassistent er blevet hyldet online efter at have standset en formodet butikstyv ved at kaste en imponerende 2 liters sodavandsflaske.

Det rapporteres af Daily Star.

Optagelser fra butikkens overvågningskameraer har fanget det bemærkelsesværdige øjeblik, der nu er blevet viral og er blevet set over 4,7 millioner gange.

Den 18 sekunder lange video viser en sikkerhedsvagt fra butikken, der holder fast i en formodet tyv. De synes at udveksle nogle ord, mens den påståede indbrudstyv forsøger at forlade butikken ved hjælp af en indkøbsvogn.

Pludselig træder en anden medarbejder ind i scenen og kaster kraftigt en 2 liters sodavandsflaske mod den formodede tyv.

Flasken rammer tyven lige i hovedet, og han går ned som et lys. Efter det vellykkede kast overlader butiksassistenten kontrollen til sikkerhedsvagten.

Reaktionerne fra seerne har været overvejende positive, med kommentarer som: "Dette bør være standardprocedure for butikstyveri" og "Månedens medarbejder!".

Det er ikke angivet, hvor hændelsen fandt sted, eller om den ansatte vil blive underkastet disciplinære foranstaltninger for det kraftfulde kast.

Se videoen nedenfor: