Mormor får en overraskelse, da hun møder sit nyfødte barnebarn: Datterens skjulte hemmelighed afsløres

06/07/2023 10:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Hun var så glad for at skulle møde sit barnebarn, men så finder hun ud af, at datteren har holdt på en hemmelighed.

Mest læste i dag

At blive forældre til et barn er en utrolig begivenhed, ikke kun for forældrene, men for hele familien.

Nogle mødre vælger at holde deres familie opdateret gennem hele graviditeten og fødslen, mens andre foretrækker at bevare visse ting for sig selv og overraske familien, når tiden er inde.

Da Anna Brooks og hendes mand fandt ud af, at de skulle have tvillinger, blev de stillet over for en beslutning. De kunne enten informere deres familie om det eller holde det hemmeligt indtil fødslen.

Foto: YouTube

I stedet for at afsløre det valgte parret at overraske Annas mor på hospitalet blot få minutter efter, de blev forældre til tvillinger.

De besluttede også at filme hele overraskelsen for at have en evig erindring og kunne dele den store overraskelse med andre.

Da Annas mor ankom til hospitalet, var hun begejstret over at skulle møde sit barnebarn endelig. Videoen starter med Anna, der ligger i hospitalssengen med sin lille datter, som hun giver til sin mor.

Annas mor sætter sig på en stol ved siden af sengen og holder sit barnebarn. Hun er så fokuseret på barnet, at hun slet ikke bemærker, at en sygeplejerske triller en vogn ind i lokalet.

Foto: YouTube

Sygeplejersken efterlader vognen ved foden af Annas seng og går ud igen.

Annas mor har stadig ikke flyttet sit blik fra den lille pige, hun holder i sine arme, og hun har derfor ingen anelse om, hvad der netop er blevet rullet ind i lokalet.

For at få hendes opmærksomhed siger Anna til sin mor: "Der er en levering fra julemanden."

Annas mor kigger op på Anna og derefter på vognen, der er blevet kørt ind i rummet, og ser for første gang, hvad der er gemt i den: endnu en lille pige.

Foto: YouTube

Annas mor kan ikke tro sine egne øjne, men indser med det samme, hvad det betyder. Hendes datter er blevet mor til tvillinger, og hun er blevet mormor til to yndige piger.

Tårerne fylder hendes øjne, da virkeligheden for alvor indtræffer. I et stykke tid siger hun intet og spørger så sin datter og svigersøn: "Hvordan har I holdt det hemmeligt?"

Annas mand henter deres anden datter og bringer hende over til svigermor, så hun kan holde hende for første gang. Hun har stadig den første tvilling i armene, da faderen placerer deres anden datter i hendes arme.

Foto: YouTube

Ud fra hendes ansigtsudtryk virker Annas mor stadig chokeret over, hvad der sker. Hun har netop fået at vide, at hun har fået to børnebørn, selvom hun troede, at hun kun skulle have ét.

Videoen af denne fantastiske overraskelse er blevet delt af Anna på YouTube, hvor den er blevet set næsten en million gange. Du kan se videoen nedenfor: