Mor ser familie foran i køen lægge deres varer mærkeligt op på båndet - og pludselig går det op for hende, hvorfor.

14/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Kvinde viste sig at være en sand helt, da hun overværede den mærkelige hændelse.

Mest læste i dag

Da Rachel Scott stod i køen i supermarkedet, lagde hun mærke til familien foran hende. De sorterede deres varer på en mærkelig måde.

Snart gik det op for Rachel, hvad der foregik: De sorterede madvarerne efter deres behov og hvad de kunne undvære for at holde sig inden for deres budget. Dette er rapporteret af Opposing Views.

Efterfølgende delte Rachel Scott sin oplevelse i en status på Facebook.

"Jeg følte, at Gud sagde til mig: 'Køb det'. Vores familie har det godt, og vi har, hvad vi har brug for og lidt ekstra. Jeg vidste ikke, hvad det ville koste, men jeg sagde 'Ja, Gud'. Jeg bad dem lægge varerne på båndet, fordi Gud ville betale for dem i dag," skrev hun på Facebook.

Moren i den anden familie stirrede på Rachel Scott.

"Jeg forsøgte ikke at gøre et nummer ud af det, jeg handlede bare, men jeg så en af de små piger tørre en tåre fra sine øjne, og det knuste mig næsten," fortsatte hun.

Rachel Scott havde bemærket bekymringen i børnenes øjne, mens de ventede.

"Mine børn var jublende glade, for de vidste, at de ville få det, de havde brug for, og alt det slik, de ønskede sig. De andre børn kiggede angstfulde på uden at vide, om de ville få de ting, de ønskede sig," tilføjede Rachel Scott.

Opslaget spredte sig hurtigt på sociale medier og er i dag blevet delt over 100.000 gange.