Kvinde i chok af resultatet efter læbefyldning: "Jeg ligner jo en and"

10/09/2023 18:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok @almurph18
En kvinde blev chokeret efter en læbebehandling, som hun valgte at få efter at have oplevet et slagtilfælde, der påvirkede hendes selvtillid. Desværre resulterede indgrebet i en markant hævelse af hendes mund, hvilket gav hende et udseende, der mindede om "the joker".

Mest læste i dag

Alex Murphy, oprindeligt fra Boston i USA, men nu bosat i London, delte en video med sine 201.000 følgere efter sin seneste procedure, og det fik dem alle til at bryde ud i latter.

Den 34-årige kvinde har længe haft et ønske om at forbedre udseendet af sine læber, især efter hun oplevede en forandring for 10 år siden som følge af et slagtilfælde. For at opnå dette besluttede hun sig for at få foretaget en læbefarvning på en klinik i Hertfordshire.

Hvad Alex dog ikke kunne forudse, var den overraskende drejning, hendes udseende ville tage. Efter læbebehandlingen, der går under navnet "læbeblush" og i det væsentlige involverer en tatovering for at give læberne farve, begyndte hendes læber at hæve voldsomt, hvilket gav hende et kæmpe chok.

Alex forklarede: "Det kaldes 'læbeblush,' og det er i det grundlæggende en tatovering, der tilfører farve til dine læber i stedet for at lade dem forblive blege. Jeg har ønsket at få det gjort i årevis. Siden jeg fik mit slagtilfælde tilbage i 2012, har mine læber aldrig været de samme. Farven er blevet bleg, og om vinteren får de en ubehagelig blå farvetone. Så da jeg så denne mulighed for læbeblush, måtte jeg bare prøve det!"

En dramatisk forandring

Hele proceduren med læbefarvning tog kun halvanden time, og Alex var oprindeligt positivt overrasket. Men inden længe tog tingene en uventet drejning, da hendes læber begyndte at hæve. Hun beskrev, hvordan hendes læber hævede så voldsomt, at hun pludselig lignede en helt anden person.

Hun tilføjede: "Alt forløb glat, og smerten var til at bære, indtil vi var færdige. Lige efter proceduren blev jeg chokeret. Mine læber var hævede, og jeg lignede bogstaveligt talt en and! De havde advaret mig om, at dette kunne ske, og at jeg måske ville se en smule mærkelig ud den første dag."

Heldigvis var effekten ikke permanent, og inden næste dag var hævelsen aftaget. Ikke desto mindre besluttede Alex at dele sin oplevelse med sine følgere ved at uploade en humoristisk video online.

Da hun henvendte sig til sine følgere, sagde hun: "Jeg tror ikke, I er klar til dette," før hun fjernede sin hånd, grinede og tilføjede: "Jeg ligner bogstaveligt talt en and."

Videoen gik straks viralt og indbragte masser af kommentarer fra chokerede følgere, der roste hende for hendes evne til at se det sjove i situationen.

En person skrev: "Haha, jeg fik det samme gjort sidste år og så ud, som om jeg havde fået et mislykket filler-job. Det var virkelig morsomt."

En anden tilføjede: "Søde, det er ingenting i forhold til mine erfaringer. Når jeg får lavet mine læber, er de både blå og blødende."