Kvinde blev siddende ved restaurantbordet i flere timer: Tjener tager en chokerende hævn

28/07/2023 13:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok / OBS: Genrefoto
Episoden har taget internettet med storm.

Mest læste i dag

En burgerbar-servitrice ved navn Tiffany Elise har opnået viral berømmelse efter en bemærkelsesværdig hændelse med en kunde, der havde siddet ved sit bord i flere timer.

Ifølge Daily Mail arbejder Tiffany Elise på en burgerbar, hvor hun jævnligt støder på kunder, som hun ikke er begejstret for.

Efter at en kunde havde tilbragt en betydelig tid ved sit bord, besluttede Tiffany sig for at give kunden en "bordleje-regning" på omkring 350 kroner.

Tiffany besluttede at dokumentere denne aparte hævn mod kunden, som havde beslaglagt bordet i så lang tid. Videoen blev delt på det populære sociale medie TikTok og har nu fået over 300 tusinde visninger.

Kundens reaktion var ren fortvivlelse, da hun kiggede op på Tiffany og opdagede, at det hele blot var en sjov spøg.

Efter episoden forklarede Tiffany, at dette var en ting, hun altid havde ønsket at gøre, og det stod derfor på hendes "bucketlist" - en liste over ting, hun gerne ville opleve.

Videoen har dog skabt delte meninger blandt seerne. Nogle synes, at det var over grænsen, mens andre finder ideen morsom.

Hvis du er interesseret i at se videoen, kan den findes på Tiffanys TikTok-profil, hvor hun har mere end 35.000 følgere.