Japansk mand bruger mere end 100.000 kroner på at transformere sig til hund: Se videoen af hans første gåtur som hund her

14/08/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
For første gang nogensinde har manden været ude i offentligheden som hund.

Mest læste i dag

Mange mennesker bærer drømme om forskellige ønsker. I dag er det heller ikke usædvanligt, at folk beslutter sig for at ændre deres udseende. Dette kan inkludere justeringer som hårfarve, frisure, kosmetiske operationer eller endda kønsskifte.

Nu er der blevet delt en særlig video, der præsenterer en unik transformation. Videoen handler om en japansk mand, der har forvandlet sig selv til en collie hund.

Dette er blevet rapporteret af New York Post.

Selvom den japanske mands identitet er omgivet af hemmelighedskræmmeri, da han aldrig har vist sit ansigt offentligt. Han går kun under navnet "Toco" på internettet, hvor han deler videoer og billeder fra sin bemærkelsesværdige rejse mod at ligne en hund.

For nylig tog han på sin allerførste offentlige tur som hund.

Denne bemærkelsesværdige forvandling har fanget opmærksomheden fra medier over hele verden, der følger med i Tocos unikke transformation.

Nu er der også blevet delt en video på Tocos YouTube-kanal, hvor man selv kan se hans første offentlige udflugt som hund.

Holder det skjult for sin omgangskreds

Han holder sin identitet skjult for sin omgangskreds. Videoen er blevet viral og har allerede opnået 3,6 millioner visninger, hvilket har udløst en strøm af kommentarer og forundring. En kommentator beskriver det som det mest bizarre og ekstraordinære, de nogensinde har set.

Det viser sig, at "Toco" har sine grunde til at skjule sin identitet - han frygter fordømmelse og taler sjældent med sine venner om sin usædvanlige forvandling. Han forklarer, at han er bange for, at de vil anse ham som mærkelig. Selv hans kolleger ved sjældent noget om hans hobby som en menneskeliggjort hund.

Den fantasifulde hunde-dragt er blevet skabt af virksomheden Zeppet og tog 40 dage at designe. Omkostningerne for "Toco" var betydelige, men resultatet er en dragt, der giver ham mulighed for at udføre mange hundelignende bevægelser, såsom at sidde, give pote og rulle rundt.

Den japanske mand ved navn "Toco" har utvivlsomt realiseret sin usædvanlige drøm, og hans transformation til en hund har vakt nysgerrighed og interesse over hele verden. Hans bemærkelsesværdige rejse som menneskehund fortsætter med at tiltrække opmærksomhed, og det vil være spændende at se, hvordan hans historie vil udvikle sig i fremtiden.