En kvinde på 29 år blev pludselig vækket af en sær kilden i ørene: Blev rædselsslagen, da hun kiggede på vatpinden

08/09/2023 06:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kvinden troede ikke sine egne øjne, da hun rensede ørerne, og så hvad der gemte sig i hendes øregange.

Mest læste i dag

En isnende fornemmelse krøb gennem hende, og en mærkelig prikkende følelse begyndte at kildre i hendes ene øregang. Det fik Katie Holley til at reagere med et pludseligt opvågningschok den 14. april 2018. Hun beskriver, hvordan hun følte noget usædvanligt i øret, som om der var blevet lagt et stykke is dybt inde i hendes øre. Dette utrolige øjeblik blev senere beskrevet af hende selv i en beretning for Self Magazine.

Forvirret og desorienteret begav hun sig ud på badeværelset og tog en vatpind for at rense sit øre. Hun stak forsigtigt pinden ind i øret og gjorde sit bedste for at fjerne ubehaget. Men da hun fjernede vatpinden, bemærkede hun noget uforklarligt. På spidsen af vatpinden sad der to små sorte prikker, og Katie Holley, stadig søvnig og uforstående, måtte anstrenge sig for at identificere, hvad det var.

Det gik pludselig op for hende.

"Et kort øjeblik senere indså jeg, at det var to bittesmå ben. Ben, som kun kunne tilhøre en kakerlak, der var igen med at udforske min øregange," skrev Katie Holley.

Panik greb om sig i den 29-årige kvinde, og hendes mand måtte hurtigt tage briller på for at inspicere hendes øre. Han bekræftede det utrolige syn: Der var en kakerlak, som ifølge Katie Holley var ved at grave sig ind til hendes hjerne.

Den 29-årige Katie vågnede med et sæt en nat i april. Foto: Katie Holley

Parret boede i Florida, en af ​​de sydlige stater i USA, og efter en mislykket forsøg på at fjerne kakerlakken selv, blev de tvunget til at tage til skadestuen. Her tog en sygeplejerske og senere en læge sig af dyret, som sad fast i Katie Holleys øre.

Lægen anmodede om lokalbedøvelse for at bedøve huden omkring øret og samtidig dræbe kakerlakken. Men inde i øret kunne Katie Holley mærke insektets sidste krampetrækninger.

"Da lægen brugte lokalbedøvelsen, begyndte kakerlakken at reagere. At mærke en kakerlak dø, mens den sidder fast i en meget følsom del af ens krop, er ubeskriveligt," delte Katie Holley om denne skræmmende nat.

Lægen lykkedes med at fjerne kakerlakken og ordinerede antibiotika og medicin til Katie Holley. Men mareridtet stoppede ikke der. En uge efter den skræmmende oplevelse følte hun stadig ømhed i sit venstre øre, hvilket fik hende til at søge yderligere lægehjælp.

Hos sin egen læge fandt lægen seks dele af den døde kakerlak i øret. Foto: Katie Holley

Hos en specialist fik Katie Holley endelig hovedet og resten af kakelakken ud - ni dage efter sit besøg på skadestuen. Foto: Katie Holley

Hos sin egen læge blev det konstateret, at der stadigvæk sad dele af kakerlakken i øret. Lægen måtte skylle øret og bruge en pincet for at fjerne yderligere seks dele af dyret - ni dage efter den første tur på hospitalet. Senere blev hun henvist til en ørespecialist, der bekræftede, at der stadig var noget tilbage i øret.

"Han brugte et instrument, der lignede en meget lang saks, og trak hele kakerlakkens hoved, torso og antenner ud af mit øre. Jeg græd bare. Denne gang uden bedøvelse, kunne jeg mærke hver eneste knæk og lyd, da han fjernede delene fra mit øre," skrev Katie Holley.

Efter denne forfærdelige oplevelse fik Katie Holley skadedyrsbekæmpere til at sprøjte hele hendes hus, men hun fortsatte med at tage en vigtig forholdsregel.

"Selvom det sandsynligvis ikke vil ske for mig igen, kan jeg ikke forestille mig at sove uden ørepropper i den nærmeste fremtid," udtalte den skræmte kvinde.