Barndomsmobber skrev til kvinde: Så tog hun en genial hævn på ham

29/10/2023 18:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvindes plageånd skrev til hende over Facebook mange år efter, hun blev mobbet. Og den måde, hun valgte at reagere på, gav hende endelig hævn over de grusomme drillerier, hun led som barn.

Mest læste i dag

Skoler er ofte steder, hvor mobning træder frem med sin skæmmende tilstedeværelse. Det samme var tilfældet for en kvinde, der påstod, at hun i løbet af sine skoleår konstant blev udsat for chikane fra den populære pige. Hun blev verbalt mishandlet og følte sig udelukket.

Reddit delte hun sin historie: "Gennem årene brugte hun tid på at kalde mig nedværdigende navne og hævdede, at jeg ikke kunne køre i normale biler på grund af min vægt og skulle sidde på bagsædet af lastbiler. Hun påstod også, at mit tøj kun var lavet af lagner, fordi jeg var for fed til almindeligt tøj. Og ja, hver chance hun fik, brugte hun det uacceptabelt ord for en person med intellektuel funktionsnedsættelse."

Mange år senere ønskede hun imidlertid at dele, hvordan hun fik sin egen form for retfærdighed over for pigen, som hun anonymt kaldte "Amy".

Fik pludselig en uventet besked

Cirka ti år før hun lavede sit opslag, var hun flyttet til udlandet og nød sit liv, især da 'Amy' tilsyneladende ud af det blå dukkede op: "Jeg levede det bedste liv og var flyttet til Japan for at studere japansk. Jeg nød hvert eneste øjeblik," forklarede hun. Hun tilføjede: "En dag nåede en af mine gamle plageånder ud til mig på Facebook. De havde enten set på min profil, at jeg boede i Japan, eller nogen havde fortalt dem det - jeg er ikke sikker."

Det bemærkelsesværdige var imidlertid "Amys" tone og tilgang, som var meget anderledes end tidligere. Beskeden indeholdt spørgsmål om hendes trivsel og anmodning om hjælp med visse emner i forbindelse med en mulig flytning til Japan.

Kvinden valgte at agere, som om hun ikke kunne huske "Amy", og her kom hendes retfærdighedsspil ind i billedet. Hun forklarede: "Jeg kunne nemt have besvaret deres spørgsmål på cirka fem minutter, men det gjorde jeg ikke. I stedet svarede jeg, 'Undskyld, Amy hvem? Kender jeg dig?' Og Amy reagerede med 'haha, ja, det er mig, Amy, fra skolen? Vi havde klasse sammen i årevis!'"

Det var her, hævnen blev udført: "Dette var øjeblikket, hvor min smålige retfærdighed trådte i kraft. Jeg svarede bare, 'Åh ja, Amy, jeg husker det. Du plejede at kalde mig fed og bruge det uacceptabelt ord meget. Hvordan kan jeg hjælpe dig?'". Som forventet svarede plagen ikke, men i stedet blokerede hende.

Kvinden bag historien udtrykte tydelig tilfredshed med sin handling og sagde: "Jeg ved, det er ikke nogen stor handling, men det føltes fantastisk at konfrontere hende med hendes tidligere handlinger, for det var 100% sandt. Jeg kunne have valgt at være den større person og tilbyde min hjælp, men nej tak, find din egen information!"