Mand tabte hovedet i Føtex - men kort efter skete der noget uventet

28/10/2023 07:34

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det var eftermiddag, da situationen fandt sted.

Mest læste i dag

Onsdag udspillede der sig en bemærkelsesværdig hændelse i Føtex.

Det er ingen hemmelighed, at de ansatte i danske dagligvareforretninger fra tid til anden står over for forskelligartede begivenheder.

Nogle gange er det positive begivenheder, der bringer smil på medarbejdernes ansigter, men ind imellem bliver de også konfronteret med bedrageri, tyveri eller endda voldelige situationer.

En butikstyv oplevede en overraskende drejning i sin plan, da han forsøgte at tage fem oksemørbrader uden at betale for dem i Føtex i Stationscentret i Roskilde onsdag eftermiddag klokken 16.

Den uvelkomne gæst blev hurtigt afsløret af en opmærksom medarbejder, da han forlod kassen uden at betale for varerne.

Dette blev rapporteret af Sjællandske Nyheder.

Sagen tog en dramatisk drejning, da tyven reagerede aggressivt over for butikkens personale, hvilket førte til en nødsituation, der krævede politiets indgriben.

En politipatrulje blev tilkaldt, men da de ankom, var den 28-årige mand fra København, der var mistænkt for tyveri, blevet mere samarbejdsvillig.

Tyven blev anklaget for at have forsøgt at tilegne sig oksemørbrader til en værdi af 1445 kroner uden at betale, men da varerne blev returneret til butikken, blev der ikke rejst erstatningskrav.

Efter den formelle procedure blev den sigtede frigivet, men han kan forvente at høre mere om sin sag på et senere tidspunkt.

Denne episode minder os om det værdifulde arbejde, butikspersonalet udfører for at beskytte virksomhedens ejendom og opretholde en følelse af sikkerhed for kunderne.