46-årige Jane opdagede sin mands forfærdelige bedrag på bryllupsrejsen: Nu har hun taget sin hævn

29/07/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Hendes hjerte var fyldt med dyb forelskelse. Dog, under bryllupsrejsen afslørede den britiske Jane Tarren en skjult egenskab ved sin ægtemand, der øjeblikkeligt fik hende til at søge om skilsmisse.

Mest læste i dag

Det gik ikke godt for os, uanset om det var medgang eller modgang.

I 2013 mødte 46-årige Jane Tarren 42-årige Michael Borg online, og der opstod en harmonisk forbindelse mellem dem begge. Jane Tarren, der kommer fra den britiske by York, følte sig lykkelig og forelsket, og de to blev gift ved en stor ceremoni sidste år.

Dog, da det nygifte par tog til Mexico på deres bryllupsrejse, opdagede Jane en skjult og grim side af sin nye ægtemand. Som følge heraf har hun nu søgt om skilsmisse og besluttet at sælge sin brudekjole på Facebook, som hun skriver om i en opdatering.

"Jeg har fået renset kjolen, efter at vi er blevet adskilt, og al mit uheld er forsvundet. Kjolen er i perfekt stand, i modsætning til mit ægteskab," skriver Jane Tarren på Facebook i sin annoncering af kjolen.

Parret blev gift i maj sidste år, men romantikken aftog hurtigt, og under bryllupsrejsen til solrige Mexico mistede ægtemanden interessen for Jane Tarren.

"Da vi ankom, var det som om, det var en begravelse. Der var ingen hengivenhed, ingen kærlighed. En aften så jeg ham tale med to kvinder i baren, og jeg vidste, at noget var galt," siger Jane Tarren til The Sun.

Foto: Jane Tarren/Facebook

Foto: Jane Tarren/Facebook

Efter ferien opdagede Jane Tarren, at ægtemanden havde skrevet til en ven og kaldt hende en "fed kvinde" og sagt, at han ikke længere elskede hende.

Nu sælger Jane Tarren sin brudekjole til cirka 1.250 danske kroner for at få nogle af pengene tilbage fra det spildte bryllup. Alligevel ser hun fremad og nægter at blive bitter.

"Man lærer af sine fejl, og det her var en dyr fejl. Jeg ville have gjort alt for ham - indtil nu. Men jeg hader ham ikke, jeg har ondt af ham," siger hun til The Sun.

Michael Borg har ikke til hensigt at forhindre skilsmissen og har overfor The Sun kaldt Jane Tarren for "en ond og fed kvinde."