Vild med dans-par får hadefulde og racistiske beskeder

23/11/2020 10:12

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Passionen for det populære danseprogram er højt hos mange seere, hos nogle, måske endda lidt for højt

Der er konstant i offentlighedens søgelys, når man deltager i Vild med dans, og man må tilsyneladende finde sig i meget. Både dommernes bedømmelser, og den brede befolknings holdninger til ens dans og personlighed.

Det har Nukäka Coster-Waldau og Silas Holst mærket på den hårde måde. På trods af et glimrende bud på en samba fra parret i lørdagens udgave af programmet, hvor de scorede imponerende 46 point, har de begge modtaget ubehagelige beskeder, rettet mod dem som personer.

B.T har været i kontakt med de to, for at høre hvordan de håndtere de grimme beskeder.

” Det var en hård weekend for os, men jeg blev egentlig også ked af det på menneskehedens vegne. Men jeg behøver ikke gå i detaljer med, hvad de skriver, for så puster man også liv i det. Men det kan være racistiske bemærkninger, eller de kan gå efter mit udseende. Det er meget negative ting,” – Siger Nukäka til B.T.

Men danseparret vil ikke lade sig påvirke af de negative kommentarer udefra. De er fast besluttet på at forblive dem selv, og være deltagere i programmet på deres egen måde. – ”Vi prøver at være tro mod os selv, og det kan da godt være, det er for meget føleri, men jeg er skuespiller, og det er du jo sådan set også,” - siger hun til Silas Holst,”

Heldigvis for parret, er kritikken ikke noget der virker til at have påvirket deres optræden, for de er igen at finde i Vild med dans på lørdag, der kan ses på TV 2 kl.20.00