Teresse fra Landmand søger kærlighed: Følelserne forsvandt

04/11/2020 13:08

|

Lukas Jepsen

Foto: Ian Devald/TV2

Mest læste i dag

Landmanden Brian inviterede Teresse på en romantisk weekend i Ree Park, men på trods af et hyggelige par dage, lykkedes det ikke at få romancen til at blomstre

De to så ellers ud til at hygge sig, og ifølge Teresse gjorde de det også. Men det holdte ikke da weekenden var slut. ” Da vi var på romantisk weekend, der mærkede jeg lidt følelser for Brian, men måske var det, fordi jeg håbede på, at det kunne blive til noget mere mellem os.” – Udtaler hun til Billed-Bladet.

Teresse ville altså gerne give forholdet et forsøg, men som hun siger ” jeg tror, at da kameraerne slukkede, så forsvandt følelserne også”

Skal bare være venner

Ifølge Teresse, var kemien mellem de to aldrig rigtig på plads, og måske matchede de bare ikke så godt fra starten - ” Vi prøvede at give det en chance, synes jeg. Men vi fandt ud af, at vi bare skal være venner.”

Sammenspillet i et potentielt forhold, virkede ikke rigtig for Teresse, der gerne vil udfordres lidt mere. ”Jeg snakker meget, og det gør Brian slet ikke. Jeg har nok brug for en kæreste, der også snakker meget”