Teenager fandt håndtaske på parkeringsplads: Fik 120.000 kroner i findeløn

14/05/2023 20:08

|

Thea Andersen

Foto: GoFundMe
En teenager fik en vild findeløn for at gøre en god gerning.

Mest læste i dag

En 17-årig dreng fra San Diego i USA gjorde en god gerning, da han opdagede en glemt eller mistet håndtaske på parkeringspladsen uden for en købmand.

Adrian Rodriguez, som til dagligt går på et gymnasium, besluttede at levere tasken til ejeren personligt i stedet for at aflevere den til butikken. Da han ankom til kvindens adresse, var det hendes roomie, der åbnede døren, da hun ikke selv var hjemme.

Roomien takkede Adrian og gav tasken til dens ejermand, Melina Marquez, da hun kom hjem. Melina Marquez var meget taknemmelig og fandt senere ud af, at det var Adrian, der havde været så sød at levere tasken tilbage til hende.

- Jeg kiggede på kameraoptagelserne fra dørklokken og tænkte "han er sådan en ung dreng", husker Melina Marquez ifølge hjemmesiden Good News Network ifølge Sosialnytt.

Melina Marquez og hendes roomie besluttede at takke Adrian for hans gode gerning og offentliggjorde et billede af ham på sociale medier.

De oprettede også en GoFundMe-kampagne for at give Adrian en findeløn, og her lykkedes det dem at indsamle hele 17.000 dollars, svarende til godt 120.000 kroner.

Adrian blev overrasket over den vilde findeløn og sagde, at han ikke forventede noget til gengæld for sin handling.

Han sagde, at hans mor altid har lært ham at gøre det rigtige, selv når ingen ser det.

- Hvis nogen finder mine ting, vil jeg have, at de returnerer dem til mig, sagde Adrian ydmygt.