Store følelser i spil: Brød sammen efter afsked

09/11/2020 09:53

|

Lukas Jepsen

Foto: Carsten Mol - Dr.dk

Mest læste i dag

For ikke mange uger siden, kunne de to Den store bagedyst-deltagere Emil og Caroline afsløre, at det var blevet kærester.

I lørdagens afsnit af Den store bagedyst, måtte deltagere, dommere og seere sige farvel til en stor personlighed i denne sæson.

Emil måtte efter sjette afsnit pakke kagerullerne sammen, og sige farvel til castet af Den store bagedyst. Og det var hurtigt tydeligt at hans tilstedeværelse i programmet vil blive savnet.

Hans varme og smilende attitude gjorde ham hurtigt til en meget populær karakter i programmet, og da han efter et ikke så vellykket sjette program, blev bedt om at forlade bageteltet, var der tydeligvis store følelser i spil hos flere af de andre deltagere.

Da vært Timm Vladimir annoncerede at Emil var den uheldige deltager, viste Emil sig igen, som det varme menneske han er.

” I må ikke græde”

Han tog afskeden med et smil, og selv da flere af de andre deltagere måtte fælde en tåre, holdt Emil humøret højt. – ” I må ikke græde,” udbrød den unge mand med et smil.

”I skal være glade for i har mødt mig,” – Siger han grinende.

Samtidig sad kæresten Caroline og græd ved siden af ham.

Hun delte sine tanker med Realityportalen, umiddelbart efter lørdagens afsnit.

” Jeg blev megaked af det”

” Jeg blev megaked af det. Det var rigtig mærkeligt, for han havde jo fyldt vildt meget under bagedysten. Vi havde sovet sammen, og vi brugte al vores tid sammen, og nu blev jo det noget helt andet at være med,”

Det bliver ikke kun kæresten der vil savne Emil, den ene af programmets to dommere, Markus Grigo, kunne også fortælle at Emil vil blive savnet.

”Fantastiske Emil. Vi kommer til at savne ham,”

Emil viste format hele vejen igennem, og var også ganske forstående efter afskeden med programmet, hvor han roser de andre deltagere for deres evner. – ”De er vanvittigt dygtige,”

Næste afsnit af Den store bagedyst kan ses på lørdag, på DR 1 og Dr.dk