Kvinde fik taget billede med sin far: Nu væmmes hun over særlig detalje

22/05/2024 20:46

|

Thea Andersen

Foto: TikTok
En kvinde ville blot have et billede med sin far, men nu væmmes hun over en særlig detalje på billedet.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Kris havde en idé om at tage et 'sødt billede' sammen med sin far, men da hun fik mulighed for at se billedet, blev hun forfærdet over en særlig detalje.

Kris delte en video på TikTok, hvori hun viser sig selv, der sidder ved siden af sin far, og er klar til at få taget et billede.

I teksten til videoen skriver hun: "Når du tror, at du fik et sødt billede med din far."

Foto: TikTok

Men da hun zoomede ind på billedet, opdagede hun en detalje, der gjorde hende forfærdet.

Måden, hun sad ved siden af sin far på, skabte nemlig en skygge på hans t-shirt, der fik det til at se ud, som om hun havde en meget stor næse.

Det skriver News.com.au ifølge Dagens.dk.

I kommentarsporet var der mange, der hurtigt gav deres mening til kende. Der var dog flere, der skrev, at de ikke ville have bemærket detaljen, hvis ikke Kris havde påpeget den.

Foto: TikTok

- Jeg ville ikke have lagt mærke til det, men det er sjovt, skrev en bruger.

- Stop det! Jeg lagde ikke mærke til det, før du sagde noget, som Kris svarede på med: "Jeg lagde heller ikke mærke til det, men da jeg gjorde, kunne jeg ikke stoppe med at se det."

- Babe! Griner højt, skrev en tredje, og også dette svarede Kris på: "Min fandens Gru-næse (karakter fra filmen Grusomme mig, red.)."

- Ligner Alfred Hitchcock. Men et godt billede af dig og din far, skrev en bruger med et smil på læben, mens en anden mente, at det lignede en af Batmans bedste fjender:

- Det er Pingvinen fra Batman.