Ikke en aprilsnar: Dansker kan se frem til 7 millioner kroner på kontoen

02/04/2023 09:39

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Lørdag den 1. april har stået på aprilsnarre i hele landet, men for en heldig dansker var der altså 7 millioner kroner på kuponen ved lørdag aftens Lotto-trækning.

Mest læste i dag

Mon ikke den heldige vinder skulle tjekke kuponen en ekstra gang, for at sikre sig at det ikke var en aprilsnar? Det var det ikke, og de syv rigtige tal udløser en førstepræmiepulje på hele syv millioner kroner.  

Kuponen var blevet købt i Q8-Service i Låsby havde yderligere en gevinst på 60 kroner.

Vinderen kan derfor se frem til at få hele 7.000.060 skattefrie kroner ind på kontoen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, og tilføjer:

- Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær.

Tre nye millionærer lørdag aften

Der blev vanen tro også udtrukket to vindere af Millionærgarantien. Hver lørdag bliver der nemlig trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. 

  • Den ene vinder har spillet med via abonnement og er fra Region Midtjylland. Der var en yderligere gevinst på 60 kroner, den fulde gevinst bliver derfor 1.000.060 kroner.

  • Den anden vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon ved Meny Søborg.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, 1. april

2, 9, 22, 23, 27, 30, 33

Tillægstal Lotto, 1. april

14