Fotograf fandt faldefærdigt hus midt inde i skov: Da hun åbnede døren, fik hun sit livs chok

23/05/2024 23:12

|

Thea Andersen

Foto: Instagram
En fotografs eventyrlyst førte hende til et forladt rødt hus i Ontario - og et smukt venskab.

Mest læste i dag

Leslie David er en canadisk fotograf med en kærlighed for eventyr og en nysgerrighed, der førte hende til at udforske forladte bygninger og huse omkring Ontario, Canada.

En dag opdagede hun et forladt hus med et buet tag og knuste ruder, og det var begyndelsen på noget smukt.

Foto: Instagram

Huset var i en tilstand, der fik Leslie til at tro, at ingen boede der, men hun fandt en dør og gik ind.

Indenfor stod en mand ved navn Lawrence. Leslie blev mundlam over at finde en person boende i det faldefærdige hus, men til hendes overraskelse var Lawrence venlig og hyggelig.

Foto: Instagram

Hun besluttede sig for at besøge Lawrence igen og tog mad med til ham, som de to kunne dele.

Efter at have hørt om hans liv og modgang, besluttede Leslie sig for at hjælpe ham. Hun brugte hele sommeren på at rengøre og istandsætte huset, mens hun fortsatte med at tage mad med og spise sammen med Lawrence.

- Jeg var heldig med at høre om hans liv... hans modgang og triumfer, fortalte Leslie og fortsatte:

- Jeg var så imponeret over hans venlighed, at jeg besluttede at hjælpe ham med at passe sit hus, som var ved at falde sammen.

Foto: Instagram

Men Leslie indså, at hendes nye gode ven havde brug for mere hjælp end blot at passe sit hus. Han havde hverken venner eller familie til at passe på ham, og hans helbred var svækket.

Efter et par lægebesøg stod det desværre klart, at hans tid var kort.

- Det her kan være de sidste få måneder, jeg har tilbage med min ven, og jeg har besluttet at gøre dem så komfortable og sjove for ham som muligt, sagde Leslie og tilføjede:

- Jeg håber, at vores uventede møde vil inspirere andre til at tage kontakt med nogen, de har mistet kontakten til. Disse gamle sjæle er stadig fulde af liv og historier, og det er vores pligt at lytte og lære af dem.

Foto: Instagram