Få er klar over det: Det er håndtagene i bilen egentlig beregnet til

17/09/2023 09:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Folk er først lige ved at opdage, hvad håndtagene egentlig er beregnet til.

Mest læste i dag

Brugeren @jmac8781 på TikTok delte denne interessante opdagelse med sine følgere, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange mennesker der faktisk ikke er klar over, hvordan bilens håndtag og solskærme bruges.

I videoen begynder en person med at demonstrere, hvordan man trækker i bilens håndtag og vipper en lille "lås" ned. Denne lås sikrer, at håndtaget forbliver i position, hvilket gør det lettere at hænge ting op på det, især når man har hænderne fulde.

Videoen har fået mere end 107.000 likes og næsten 2.000 kommentarer fra andre bilister, der blev lige så overraskede som Jess.

En bruger spørger: "Hvorfor følger disse ting ikke med brugsanvisninger?"

En anden forvirret TikTok-bruger skriver: "Jeg vidste ikke engang, at dette var en mulighed. Men nu er jeg virkelig nysgerrig. Hvad bruger man det til? Jeg føler, at jeg har misset noget."

Foto: TikTok

Denne opdagelse kommer efter, at TikTok-stjernen Sidneyraz fandt ud af, at bilens solskærm faktisk har flere funktioner, end de fleste tror.

Dette blev rapporteret af TheSun.

I sin video viser Sidneyraz, at solskærmen i biler kan forlænges. Han starter med teksten: "Her er noget, jeg først lærte i mine tredivere. Bilsolskærme kan faktisk forlænges!"

Derefter demonstrerer han, hvordan man trækker bilens solskærm ned, ud til siden og tilbage mod sig selv. Dette giver en større beskyttelse mod skarpt sollys om sommeren, men det er også praktisk på solrige vinterdage.