Anna fra 'Landmand søger Kærlighed' afslører: Derfor gik det ikke mellem os

04/11/2020 15:35

|

Lukas Jepsen

Foto: Ander Brohus/TV2

Mest læste i dag

De to virkede ellers som et rigtig godt match, og seerne kunne opleve hvordan parret gik hånd-i-hånd og kyssede på en smuk eng.

Efter kameraerne blev slukket, var kemien mellem de to tilsyneladende ikke den samme.

” Vi så hinanden en gang til og blev så enige om, at det nok ikke var den store kærlighed” – Sagde Landmanden, Mads, og Anna virkede til at være enig i hans betragtning.

Den romantiske weekend viste sig ikke at være helt så romantisk alligevel, og her fandt parret tilsyneladende i enighed ud af, at det ikke skulle være dem.

”Jeg havde håbet på, vi kunne blive kærester, men sådan skulle det ikke være. Vi snakkede lidt sammen inden den romantiske weekend, og her oplevede jeg, at vi gik skævt af hinanden”

Fælles interesse var ikke nok

Anna og Mads havde umiddelbart en fælles interesse i økologi, men det viste sig for Anna, der fortæller at de to ikke har haft kontakt siden programmet, at det ikke helt var nok.

”Han var sød og rar, men vores personligheder og humor passede bare ikke sammen. Det sidste er især vigtigt, hvis det skal fungere med mig. Det er ikke nok at have fælles interesser i dans og økologi, og man bør ikke lave sig selv om for at kunne danne par”

Anna har ikke datet andre siden programmet, og hun er også klar over at hun vil vente på den rigtige ” jeg skal sikre mig en kæreste, som kun elsker mig og kun vil have børn med mig. Finder jeg ikke den rette, så vil jeg hellere undvære børn”