Robert følte sig heldig, da han fandt 34.000 kroner: Så blev han anholdt

14/09/2023 08:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En mand, som antog, at han havde ramt jackpotten efter at have stødt på en taske med $5.000 i kontanter, er nu stillet over for anklager om tyveri. Han fastholder dog, at han ikke har begået nogen forbrydelse.

Mest læste i dag

I maj fandt Robert Withington fra Trumbull, Connecticut, en pose på jorden uden for en lokal bank og troede, at han havde haft utrolig held.

Det ville uden tvivl være den umiddelbare reaktion for enhver i samme situation.

Men sagen tog en uventet drejning, da det lokale politi begyndte at undersøge de forsvundne kontanter efter en medarbejder fra Byens skatteopkræverkontor rapporterede pengene som værende forsvundet.

Trumbull Police delte i et Facebook-opslag, at medarbejderen havde været på vej for at deponere penge i Trumbull Bank, men kunne ikke finde posen, hvilket derefter blev anmeldt til politiet.

De bemærkede også, at posen var tydeligt mærket med bankens logo og indeholdt flere dokumenter, der identificerede ejeren som byen Trumbull.

Efter at pengene blev rapporteret som forsvundet, indledte Trumbull-politiet en flere måneder lang efterforskning af sagen. Dette inkluderede gennemgang af flere overvågningsvideoer og gennemførelse af interviews.

Ifølge Withington var der ingen andre i nærheden på det tidspunkt, så han besluttede at tage posen.

"Jeg har ikke stjålet noget," fortalte han Connecticut Post.

Trumbull Police fortsatte med at afsløre, at de til sidst interviewede Withington, hvor han indrømmede, at han var i banken den 30. maj og havde taget tasken, der indeholdt næsten $5.000 i kontanter. Dette blev rapporteret af Unilad.

Withington overgav sig derefter selv fredag den 25. august, ifølge politiet, og han er nu blevet sigtet for tyveri.