En ung kvinde opdager et skjult kamera i deres badeværelse: Så bliver den chokerende sandhed afsløret

13/09/2023 10:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En 18-årig kvinde bor sammen med sin mor og sin mors kæreste gennem 5 år Steven.

Mest læste i dag

Ligesom sin mor var Steve enlig far med en 9-årig søn. Den yngste boede ikke permanent hos ham, men besøgte kun sporadisk.

For nylig opstod der et elektrisk problem i deres bolig, og de måtte have noget arbejde udført på badeværelset.

I starten blev problemet ikke betragtet som noget stort, og Steve gik i gang med at løse det. Han var husets handyman og gjorde ikke meget ud af denne simple reparation.

En dag bemærkede den unge kvinde, at opladerblokken blev unormalt varm, og da hun trak stikket ud, opdagede hun højttaleråbninger på siden af ​​opladeretuiet.

Hendes forbløffelse over denne mystiske opdagelse førte til, at hun brugte sin telefon til at undersøge, hvad der var inde i etuiet. Hun opdagede en lille hvid prik, der tog billeder og optog video. Det rapporteres af Amomama.

Med en ubehagelig følelse i maven fjernede hun stikket fra kassen og åbnede bagpanelet. Til hendes overraskelse fandt hun en microSD-chip.

Kvinden indsatte nervøst microSD-kortet i sin computer for at undersøge dets indhold. Hun havde allerede en formodning om, hvad det kunne være, men hun ønskede at have bekræftelse.

Desværre indeholdt SD-kortet billeder og videoer af hende og hendes mor, der brugte badeværelset. Alt, hvad de havde foretaget sig på badeværelset, var blevet optaget.

Uden at vide, hvad hun skulle gøre, søgte kvinden rådgivning online. Til sidst besluttede hun at konfrontere sin mor med situationen og planlagde at flytte ud, indtil hendes mor havde truffet en beslutning.

Moderen var rasende og følte sig krænket, og hun kunne næppe tro, at hendes kæreste gennem fem år havde gjort sådan noget.

Desværre turde de ikke involvere politiet, da Steve havde forbindelser i retshåndhævelsen. I stedet konfronterede moderen Steve med situationen, og hans undskyldning om, at det var en 'sjov gave', blev ikke købt. Det var dog tydeligt, at det ikke var tilfældet.

Moderen støttede sin datter og smed Steve ud på grund af denne hændelse. Desværre blev en retssag mod Steve afvist på grund af manglende beviser for, at SD-kortet var tilknyttet ham.