Politiet ville stoppe Louises ’kæmpe fest’: Gjorde i stedet en hyggelig opdagelse

29/01/2021 11:31

|

Lukas Jepsen

Foto: Aspire Fitness Studio

Mest læste i dag

Politibetjente rundt om i verden må efterhånden været blevet vandt til ind imellem at skulle lukke ned for diverse fester. Det viste sig dog ikke at være nødvendigt i denne sag.

Den stakkels fitnessinstruktør, Louise Lewis, fik sig noget af en overraskelse, da politiet pludselig stod og bankede på døren til hendes lokaler området Rhos-on-Sea i det nordlige Wales.

Den 40-årige Louise Lewis var ellers godt i gang med at passe sit arbejde, da hun ved hjælp af videochat underviste et hold. Udefra har den uskyldige fitnessundervisning dog meget sandsynligt set noget anderledes ud, da dansesalen Louises undervisning foregår i, er fyldt med masser af festlig belysning, for ikke at nævne den høje musik der ligeledes brager afsted over højtalerne.

Så at politiet, i disse tider med store nedlukninger, troede at der foregik en stor fest i dansesalen, må siges at være forståeligt nok.

De banker derfor på døren flere gange, da det tager Louise lidt tid at finde ud af hvad der foregår.

Midt i en øvelse bankes der første gang og forvirringen er total i dansesalen, og ikke mindst på den anden side af skærmene, hos de kvinder der kan sidde og overvære hele seancen fra hjemmet.

Louise forlader kort efter skærmen, for at se hvem der banker, og deltagerne i undervisningen kan svagt høre en samtale mellem Louise og politiet.

”Åh, det her er ligesom en af den slags videoer, man ser på sin telefon, hvor et eller andet går helt galt,” – Siger en af kvinderne da Louise forlader skærmen for at lukke døren op, og en anden kvinde på holdet er enig – ”Jeg har set alt for mange gyserfilm til at kunne holde det her ud,”.

Det endte dog ikke som en gyserfilm. Politiet blev lukket ind, og kunne hurtigt konstatere at den slags fest Louise og hendes hold havde gang i, trods alt stadig var lovlig.

Betjentene får endda hilst på holdet ude bag skærmene, og der bliver fra alle sider trukket på smilebåndene over den sjove situation.