Par giver lektion til turister, der efterlod håndklæder for at reservere hotellets liggestole i 9 timer

12/04/2024 14:14

|

Nicolai Busekist

Kender du de mennesker, der lægger håndklæder for at reservere liggestole på hoteller? Det er dem, denne artikel handler om.

Mest læste i dag

Har du nogensinde oplevet de berømte stille kampe ved hotellets swimmingpools, hvor håndklæderne bliver hovedpersonerne i kampen om de eftertragtede liggestole?

Det er næsten komisk, så surrealistisk det er. Lige så snart solen står op og fuglene synger, er der nogen, der løber til poolen for at reservere liggestolene med et håndklæde. På den måde kan de sikre sig en plads til resten af dagen, og derefter vender tilbage til sengen for at fortsætte den skønne søvn.

Selvfølgelig ønsker vi alle at nyde komforten ved liggestolene, men nogle tager denne mission alt for seriøst. Har du nogensinde tænkt over, at der er nogen, der stiller vækkeuret tidligere bare for at sikre en liggestol?

Derefter betyder det ikke noget, hvor lang tid de tager, før de går ned til poolen, for liggestolen er altid reserveret. Eller måske ikke. Dette par besluttede at give disse 'smarte' personer en lærestreg.

Thom og Lisa, et australsk par, var på ferie på Bali på et hotel og besluttede at ligge lidt ved poolen. Da de ankom, så de, at der ikke var nogen ledige liggestole. Faktisk så de, at der var alt for mange liggestole med det berømte håndklæde over dem.

Selvom hotellet, Grand Barong Resort, forbød denne praksis, var der nogle, der ikke holdt sig tilbage fra at gøre det.

Ifølge Daily Mail bemærkede parret, at nogle af liggestolene havde haft håndklæder udbredt siden kl. 6:30 om morgenen, selvom der ikke var nogen, der brugte dem. Derfor tog de en simpel, men meget rost beslutning på sociale medier.

De ventede indtil kl. 14 for at se, om folkene, der havde reserveret liggestolene, dukkede op. Da de ikke gjorde det, besluttede de sig for at fjerne håndklæderne og bruge liggestolene.

Omtrent halvanden time senere ankom gæsterne og så, at Thom og Lisa havde taget 'deres' liggestole. Reaktionen var 'ubetalelig', skrev Thom i et opslag på Facebook ifølge Daily Mail.

Og hvad gjorde Thom og Lisa? De gav deres liggestole fra sig, ja, men til et andet par, der lige var ankommet til poolen - og derfor ikke til det par, der havde besat dem (natten over) og først dukkede op sent ud på eftermiddagen.