Nils raser over den leverede pakke fra PostNord: 'Hvad fanden tænker de på?'

30/07/2023 08:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Nils Beviz
En medarbejder fra PostNord var lige lovlig kreativ, da en pakke skulle afleveres til svenske Nils Beviz.

Mest læste i dag

Det er fantastisk, når postbuddet ringer på døren og skal aflevere en pakke. Endelig ankom det seneste netkøb med posten, og nu er det tid til at pakke ud.

Præcis den glæde oplevede svenske Nils Beviz fra Göteborg, da postbuddet havde været forbi med en pakke. Den var så lille, at postbuddet kunne placere den i postkassen, så den unge mand undgik turen til posthuset.

"Det var dejligt, tænkte jeg. Jeg var hjemme for at modtage pakken, så min eneste tanke var, 'nu vil jeg have den'," fortæller Nils Beviz til Expressen.

Men glæden blev hurtigt erstattet af frustration og vrede, da Nils Beviz ikke kunne få pakken ud af sin postkasse. Han delte senere sin irritation i en video på Facebook, skriver Expressen.

Postbuddet havde leveret pakken med en hovednøgle, der kunne åbne hele fronten på alle postkasser i opgangen.

På den måde kunne postbuddet akkurat placere pakken ind i postkassen. Men da Nils Beviz kun kunne åbne en mindre luge til postkassen med sin nøgle, kunne pakken ikke komme ud med det samme.

Pakken var alt for stor til Nils Beviz' luge i postkassen, og så kunne den unge mand ikke få pakken ud. Foto: Nils Beviz

"Først tænkte jeg, at jeg ville ringe til postbuddet, men da indholdet ikke var særlig følsomt, besluttede jeg bare at rive den ud af brevsprækken. Det ville have været værre, hvis der var noget med glas i pakken. Men man kan jo spørge sig selv, hvad fanden de tænker på," siger Nils Beviz til svenske Expressen.

Nils Beviz var bestemt ikke glad for postbuddets kreative måde efterlade pakken på. Foto: Nils Beviz

Han lykkedes med at få pakken ud, men undrer sig stadig over, hvad postbuddet tænkte på, da han leverede pakken på den måde.

PostNord i Sverige forstår godt hans undren og erkender, at de har begået en fejl i dette tilfælde.

"I dette tilfælde har vi lavet en fejlvurdering på kontoret og taget en forsendelse med ud, formentlig i god tro og for at opretholde vores høje serviceniveau for vores kunder," siger Mats Ståhlgren, regionchef i PostNord Sverige, til avisen.