Michale blev slugt af en hval og spyttet ud igen: Én ting var dog endnu mere skræmmende.

04/09/2023 09:45

|

Sebastian Ilsøth

OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock
Det er de færreste, der kan sige, at de har været inde i maven på en hval, men det er alligevel ikke det vildeste, som Michale har oplevet.

Mest læste i dag

Det minder om en scene fra Pinocchio, men det er virkelig sket: Michale Packard blev slugt af en hval og kom levende ud igen.

Selvom han ikke antændte et bål for at blive ekskret, som Pinocchio og Gepetto gjorde, blev Michael også "udskudt" af det enorme dyr.

Dette blev rapporteret af Ladbible.

Den mærkværdige begivenhed fandt sted den 11. juni 2021, da Packard var ude at dykke.

De første to dyk forløb glat, ifølge hans udsagn, men tredje gang var langt fra heldig, da han blev ramt af en utrolig kraft.

"[...] jeg blev bare ramt. [...] og pludselig blev alt sort," beskrev Packard hændelsen og fortsatte: "[...] vandet omgav mig [...], og jeg kunne mærke trykket i hele min krop."

Den uheldige dykker erkendte, at han tænkte "hvad i alverden," da det gik op for ham, at han befandt sig inde i en hval og stadig var i live.

Derefter tænkte han på, at "det var det," og han reflekterede over sin kone og børn, som han var overbevist om, at han aldrig ville se igen.

Skæbnen ville dog, at hvalen svømmede op til overfladen, rystede sit hoved og næsten kastede Packard ud af sin mund og ind i luften, hvor han landede i vandet igen.

Ifølge hans egne udsagn flød han derefter rundt, da hans tørdragt var fyldt med luft og holdt ham flydende.

"[...] jeg kiggede bare op på himlen. Jeg er i problemer, det ved jeg, men jeg tænkte, at jeg ville overleve," udtalte han og gjorde det.

På mirakuløs vis lykkedes det Packard at overleve at blive slugt af en hval og kastet ud igen, men ifølge ham er det ikke engang det mest skræmmende, han har oplevet.

Den uhyre uheldige (og heldige) mand har nemlig også overlevet at styrte ned med et fly i junglen.

"Det, der forfølger mig mere, er mit flystyrt," udtalte han og forklarede yderligere: "Jeg sad i junglen i tre dage [...] med en punkteret lunge og fire brækkede ribben, 180 rifter i mit hoved [og] sprængte akillessener."

Man kan sige meget om Packard, men hans forsikringsselskab må efterhånden have svært ved at tro på hans historier.