Melanie blev tvunget til at sige sit job på McDonalds op: Fik at vide hun var for smuk

04/09/2023 21:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
I dag tjener hun betydeligt mere end hendes indkomst på McDonald's.

Mest læste i dag

En McDonald's medarbejder ved navn Melanie har nu delt sin oplevelse med at forlade sit job, og det skyldtes, at hun følte sig utilpas med at arbejde der på grund af sin fysiske fremtoning.

Melanie, som er 20 år gammel, indså, at hendes udseende skilte sig ud fra hendes kolleger, kunder og ledere på arbejdspladsen.

Dette blev rapporteret af The Sun.

Den unge kvinde havde endda oplevet, at hendes overordnede nogle gange bad hende om at fjerne sin makeup og falske negle, hvilket forstærkede hendes følelse af at være udenfor.

Melanie havde længe overvejet at forlade sit job, og en dag fik hun en kommentar, der bekræftede hendes følelser:

"En ældre mand kom engang gennem drive-thru'en i en luksusbil og fortalte mig, at jeg var for smuk til at arbejde her," udtalte hun.

Hun tilføjede, at hendes chef ikke havde et godt forhold til hende, og hun mistænkte, at det skyldtes hendes udseende:

"Min chef kunne ikke lide mig. Jeg er overbevist om, at det skyldtes min skønhed. Han var en ubehagelig person, men jeg tillod ham aldrig at nedgøre mig."

I dag tjener Melanie betydeligt mere på OnlyFans, hvor hun nogle dage kan tjene op til 10.000 kroner, i modsætning til sin tid på McDonald's, hvor hun tjente mindre end 50 kroner i timen.

"De fleste af mine kolleger flirtede med mig, og nogle af dem opfordrede mig endda til at oprette en OnlyFans-konto, før jeg stoppede, og nu er der nogle få, der køber mit indhold," forklarede hun.

Nedenfor kan du se et billede af Melanie: