Mand drømmer om at vinde 120 millioner euro i Lotto: Dagen efter bliver det til virkelighed

09/07/2024 19:42

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
"Mit underbevidsthed sendte mig en besked," lød det fra manden, der kunne glæde sig over at vinde et enormt beløb i Lotto.

Mest læste i dag

En fransk vinder af Euromillions-jackpotten har fortalt, at han dagen før trækningen drømte, at han ville vinde 120 millioner euro. I virkeligheden viste det sig at være endnu mere, hvorfor han kun blev glædeligt overrasket over at høre det.

Et ægtepar fra Levallois-Perret i det franske departement Hauts-de-Seine vandt i september sidste år Euromillions-jackpotten på 130 millioner euro, oplyste det franske nationale lotteri La Française des Jeux.

Med tallene 9, 11, 13, 21 og 32 og stjernerne 2 og 7 havde parret, som ønsker at forblive anonyme, som de eneste markeret den rigtige kombination.

Selvom chancen for at vinde den store jackpot er blot 1 ud af 140 millioner, vidste franskmændene, at de ville vinde. Manden havde dagen før trækningen drømt, at de ville vinde 120 millioner euro.

Da de dagen efter - under en middag med venner - tjekkede resultaterne af trækningen, opdagede de, at de faktisk havde vundet jackpotten. Der var dog ikke tale om 120, men derimod om hele 130 millioner euro. Årets største jackpot i Frankrig.

"Det føltes som et slag i maven. Det virker, som om mit underbevidste sendte mig en besked om, at vi ville vinde," sagde han ifølge Nieuwsblad.

Selvom ægteparret har haft nogle 'svære år', har de ingen planer om at 'sløse' alle pengene væk på luksusgenstande som ure, smykker eller en yacht.

"Vi har bare tænkt os at nyde vores tidlige pension - måske rejse lidt rundt i verden. Desuden vil vi også hjælpe vores kære samt velgørende organisationer, som ligger os nært," sagde parret, der derfor også stod fast på, at pengene skulle bruges smart.