Mand arvede 212 millioner kroner: Hvad han valgte at gøre efter, fik kæresten til at dræbe ham

18/11/2023 13:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Selvom de fleste ville blive overlykkelige og leve livet efter så stor en arving, tog det dog en alvorlig drejning for kæresteparret.

Mest læste i dag

Ikke mange af os får nogensinde fornøjelsen af at vinde i lotto. At opleve lottoglæden er en overvældende følelse, der straks løfter humøret. Men sådan forløb det ikke for Thea og Steven.

Den 51-årige Steven Edward Riley Junior arvede pludselig en formue på 212 millioner, men i stedet for at dele denne glæde med sin kæreste Thea Kenoyer, valgte han at afslutte deres forhold.

The New York Post rapporterer, at Steven informerede Thea om sin beslutning kort tid efter at have modtaget den betydelige arv. Nu står Thea Kenoyer, 47 år, overfor anklager om det chokerende drab på sin tidligere kæreste.

Efter at Steven blev fundet bevidstløs i deres hjem og senere døde på hospitalet, mistænker politiet Thea Kenoyer for at have forgiftet ham med kølervæske. Hændelsen fandt sted dagen efter, at han havde mødtes med sin advokat for at diskutere arven den 3. september.

Trods initial benægtelse på sociale medier ændrede Thea senere sin forklaring og hævdede, at Stevens død muligvis skyldtes hedeslag efter indtagelse af alkohol. Politiet fandt imidlertid en ølflaske med kølervæske i parrets hjem, hvilket øgede mistanken mod Thea.

Selvom hun nu kræver arveretten baseret på deres tid sammen, er det vigtigt at bemærke, at dette ikke gælder i North Dakota, hvor parret boede. Stevens søn udtaler, at han håber, at Thea vil få en retfærdig straf for at fjerne hans far fra verden.

Herunder ses politiets opslag: