Kvinde opdagede manden i sengen med sin mor: En DNA-test afslørede noget endnu værre

25/05/2024 12:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde opdagede sin mand gennem 25 år i seng med hendes mor. En efterfølgende DNA-test afslørede noget endnu værre.

Mest læste i dag

En 40-årig kvinde oplevede et hjerteskærende øjeblik, da hun vendte hjem efter en rejse og opdagede sin mor i seng med manden, hun havde været sammen med i 25 år.

Men dette chokerende syn var blot én af flere forfærdelige overraskelser, som kvinden delte på Reddit-forummet.

"Historien om min 39-årige mand og mig begyndte, da vi var 15 år gamle. Vi blev forældre som 17-årige og flyttede ind hos mine forældre," skriver hun ifølge Mirror.

Efter at have fået deres første datter blev de gift og flyttede til min bedstefars gård, som lå ved siden af hendes forældres hus.

"Mine forældre tilbød os at bo i et hus, som min bedstefar havde bygget, og de sagde, at det ville være min arv," forklarer hun.

"Vi accepterede tilbuddet uden tøven og fik yderligere tre børn, mens jeg nu venter mit sidste barn i syvende måned."

Hun beskriver deres ægteskab som godt og påpeger, at de holdt forholdet spændende ved at tage på dates, give gaver og være intime flere gange om ugen.

Men hendes verden blev vendt på hovedet, da hun vendte hjem fra en ferie og fandt sin mor og mand i sengen sammen.

"Jeg gik ind på vores soveværelse og så min mor og manden have samleje. Min mor råbte, at jeg skulle forlade 'deres' værelse, hvilket chokerede mig endnu mere," skriver hun.

"Desværre var min ældste datter også hjemme og var vidne til min næsten afklædte mor, der flygtede fra huset og smækkede døren."

Min datter var ødelagt og flygtede til min søster. Jeg bad hende om at holde det for sig selv, indtil jeg havde talt med min mand. Han tilstod, at min mor forførte ham, da de var 18 år gamle og boede sammen.

"De havde haft et forhold i årevis, længe før vi blev gift. Da jeg indså, at mine tvillingebrødre og yngste bror måske var min mands, blev jeg chokeret."

Kvinden, der har seks søskende mellem 42 og 18 år, følte sig nødsaget til at dele den 'grusomme' nyhed med sin far.

"Jeg ringede straks til min far og bad ham om at komme hjem. Jeg fik min mand til at tilstå, og min far var knust. Han og min mor havde også haft et forhold siden gymnasiet," forklarer kvinden.

"Vi kunne høre min mors skrig, da min far konfronterede hende. Han smed hende ud, og nu bor hun hos min 38-årige søster."

"Min far krævede en DNA-test for at bekræfte faderskabet til mine tre yngste brødre, før han ville tænke på vores ægteskab. Tvillingerne er min mands biologiske børn. Jeg har kastet ham ud, og han bor nu hos sine forældre."

Da hverken hun eller hendes far ønsker at have noget med dem at gøre, forsøger de nu at sælge deres ejendomme for at købe en større ejendom sammen et andet sted.

"Da huset stadig er i min fars navn, får min mand ingen penge fra salget. Og min mor får heller ikke noget, da arvede aktiver ikke skal deles ved skilsmisse," tilføjer hun.

"Min mand er rystet og rasende over, at jeg nu tager halvdelen af hans virksomhed, efter at jeg har bevist, at han faktisk har syv børn."

"Han startede sit eget VVS-firma for et par år siden, og i de første fem år hjalp jeg ham med at få det op at køre. Jeg stoppede min karriere som lærer for at hjælpe ham, og i min stat skal alle aktiver, herunder virksomheder, deles ligeligt."