Kvinde kørte sin bil i vaskehal: Da hun kiggede ned, indså hun, at det var helt galt

22/02/2024 15:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde besluttede sig for at køre sin bil i vaskehal, men endte med at fortryde det, da det gik helt galt for hende.

Mest læste i dag

De fleste, der ejer en bil, tager den med i vaskehallen af og til. Kun et mindretal foretrækker selv at vaske deres køretøj. Beslutningen om selv at stå for bilvasken kan skyldes forskellige årsager, ofte med ønsket om at beskytte bilens lak.

Shib, som bor på Hawaii, er dog ikke en af dem, der lægger stor vægt på at passe på sin bils lak. Hun ønsker blot, at hendes bil ser ren og velholdt ud. Derfor valgte hun på et tidspunkt at køre sin bil gennem en vaskehal, men oplevelsen levede ikke op til hendes forventninger.

Siddende i sin syv år gamle Nissan inde i vaskehallen blev det hurtigt klart for Shib, at noget var helt galt. Lige som vasken startede, begyndte store mængder vand at sive ind bag handskerummet og samle sig ved passagersædet.

"Ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Åh, åh, haha. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre," udtrykte hun i en video, hun delte på TikTok.

Videoen viser derefter, hvordan vand fra vaskehallen strømmer ind og danner en stor vandpyt foran passagersædet.

På det tidspunkt var Shib låst inde i bilen og kunne ikke få stoppet vaskeprocessen. I kommentarfeltet under videoen har flere brugere forsøgt at lave sjov med situationen.

Foto: TikTok

"Besluttede du dig for kun at få vasket bilen udvendigt?" kommenterede en bruger.

"At have en swimmingpool i bilen er da en luksusfunktion," jokede en anden.

Shib fortalte i sin opfølgende video, at hun næste dag tog sin Nissan til en mekaniker. Hun nævnte også, at hun aldrig tidligere havde oplevet problemer, når bilen var blevet vasket i en vaskehal.

Hun understregede, at alle vinduer og døre var lukkede under vaskeprocessen, så det var ikke årsagen til vandindtrængningen.

Foto: TikTok

"Jeg burde have trykket på hornet med det samme. Jeg havde allerede min telefon i hånden og gennemgik bare en række følelser," sagde hun i videoen, før den skiftede over til mekanikeren, som forklarede problemets årsag.

"Dine afløbsrør under motorhjelmen var blokerede. Der er et afløb her og et andet der, som var tilstoppet med snavs," forklarede mekanikeren og tilføjede:

"Dette forårsagede en ophobning, hvilket førte til, at vandet læk ind i dit klimaanlæg og derefter ind i bilen. Men vi får det ordnet for dig."

I sin video rådede Shib også andre, der måtte opleve en lignende situation, til straks at bruge hornet. Det er den måde, man kan få vaskehallen til at stoppe på, selvom man sidder fast i sin bil.