Kvinde forsøger at stoppe lastbilchauffører i at parkere ulovligt foran hendes hus: Ender med selv at modtage en bøde

13/08/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kvinden er desperat efter i årevis at have levet uden sollys på grund af de store bilers ulovlige parkering

Mest læste i dag

En kvindes forsøg på at forhindre lastbilchauffører i at parkere ulovligt udenfor sit hjem resulterede i en uventet bøde. Historien, rapporteret af Mirror, handler om Sarah Pitt, 56 år gammel, der bor i en 400 år gammel hytte i Belper, Derbyshire. Foran hendes hjem er der enkelte gule striber, hvilket betyder, at parkering er forbudt mellem klokken 9 og 19. Dette forbud bliver dog tilsyneladende ofte ignoreret af mange bilister, der ulovligt parkerer i timevis, ifølge Derbyshire Live.

Klaustrofobisk og blokere sollys

Sarah Pitt har længe forsøgt at få Derbyshire County Council til at tage handling ved at installere nye skilte eller male dobbelte gule linjer for at afskrække lastbiler fra at parkere ulovligt der. Efter mere end et års kamp besluttede hun sig for at tage sagen i egen hånd. I en protest handling parkerede hun sin egen bil uden for sit hus for at blokere for lastbilparkering, men blev overrasket, da en trafikbetjent dukkede op og tildelte hende en parkeringsbøde bare 10 minutter senere.

Sarah Pitt udtalte, "Det føles klaustrofobisk med de store køretøjer lige udenfor mit køkkenvindue, de skygger for alt lys. Stedet er blevet ubeboeligt, og det er trist. Hvis chaufførerne bare stoppede i fem eller ti minutter, ville det være acceptabelt. Men det er uforudsigeligt, om det bliver fem minutter eller fem timer. Jeg er nået til mit bristepunkt. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, undtagen at flytte. Og i øjeblikket ville ingen ønske at købe huset på grund af dette problem."

Lytter ikke altid til hende

Selvom Sarah Pitt har boet i dette charmerende 1600-tals hus i næsten fem år, og tidligere ikke havde problemer med parkering, så er situationen ændret sig i løbet af pandemien, især med øget hjemmeleveringstrafik. Hun nævnte, at store lastbiler ofte parkerer udenfor og blokerer for sollyset, hvilket påvirker hendes arbejde og dagligdag negativt.

Ender med bøde på trods af hjælp udefra

Hun har forsøgt at håndtere situationen ved at bede lastbilchauffører om at flytte, men det giver ikke altid resultat. Fru Pitt nævnte også, at en ingeniør fra kommunen vurderede, at de gule parkeringsrestriktioner på hendes side af gaden faktisk var ugyldige på grund af skiltenes placering. Efter at have fået besked om, at hun faktisk kunne parkere lovligt, valgte hun at parkere sin bil udenfor sit hus i protest. Desværre endte det med en bøde, selvom hun viste beviser på, at hun havde ret til at parkere der.

Desperat efter hjælp

Hun har kæmpet for at få en løsning på problemet, herunder anmodet om et nyt skilt på hendes side af vejen for at gøre parkeringsrestriktionerne gældende igen. Selvom en talsperson fra Derbyshire County Council forsikrede om, at de arbejder på at løse situationen og opfordrede Sarah Pitt til at kontakte deres parkeringshåndhævelsesteam, føler hun stadig, at hendes kamp ikke er forbi, da hun frygter, at intet vil ændre sig.