Kønsafsløring går helt galt: "Oh shit"

12/02/2021 10:05

|

Redaktionen

Foto: Youtube

Mest læste i dag

Et britisk par ville hjemme i stuen, ved hjælp af balloner og konfettirør afslører kønnet på deres andet barn. Det gik bare ikke helt så nemt.

Det med at afsløre kønnet på en kommende baby, på en underholdende eller spektakulær måde, er i høj grad en amerikansk ting, men noget flere og flere tager til sig verden over.

Eksempelvis også i England, hvor et par besluttede at få det bedste ud af deres lockdown, ved at afslører kønnet på barn nummer to.

Derfor er far, mor og den lille datter samlet i stuen, og gør klar til at afslører om der er en dreng eller pige på vej.

Det er ikke hver dag, at man skal lave et såkaldt ’gender-reveal’, og det kan man også godt se i klippet, da koordineringen af det ellers forholdsvist simple projekt er helt ved siden af.

Mor sidder med blå balloner, der bliver sendt afsted inden far overhovedet, har fundet ud af hvad der er op og ned på det konfettirør han sidder med.

Desværre for ham, har han fået vendt røret forkert, og i stedet for at en konfetti-fest i stuen, bliver alt energi og konfetti fra røret sendt direkte ned i skridtet på faren, der lige når at udbryde – ”oh shit” inden han falder sammen på gulvet til mor og datters store fornøjelse.

Det går dog heldigvis ikke lang tid før manden er oppe igen, men hele den hyggelige og sjove seance blev filmet, og er nu blevet delt på nettet – Se den herunder: