Han sætter en plastikflaske i spænd ved bilens hjul: Når folk hører hvorfor, efterlades næsten alle i chok

13/11/2023 06:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Folk bliver efterladt i chok, når de hører, hvorfor manden sætter plastikflasken i spænd ved bilens hjul.

Mest læste i dag

At placere en plastikflaske i spænd ved bilens hjul kan forekomme både mærkeligt og tilfældigt, men der ligger faktisk en dybere mening bag denne handling.

Hvis du opdager en sådan flaske på din egen bil, bør du være ekstra opmærksom. Årsagen er, at plastikflasken kan være en trussel mod din bil i nærmeste fremtid.

Hvad formålet med dette er, vil du næppe tro, når du først hører det. Metoden er nemlig en effektiv måde at stjæle biler på, og politiet har endda anmodet om offentlighedens hjælp til at bekæmpe dette fænomen.

Det er derfor essentielt at informere folk, der måske ikke er klar over denne tendens, der desværre er begyndt at brede sig inden for biltyverier. En video, som illustrerer tyvenes fremgangsmåde, kan ses i bunden af denne artikel og har allerede opnået over 6 millioner visninger.

For at udføre denne beskidte metode identificerer kriminelle det køretøj, de ønsker at stjæle. Derefter placerer de en tom plastikflaske ved bilens dæk på passagersiden, hvor den let kan trykkes ind.

Denne tilsyneladende ubetydelige handling er afgørende for biltyvenes succes, da bilejerne ofte ikke opdager plastikflasken, før de sætter sig ind i bilen.

Når ejeren starter motoren og begynder at køre, opstår der en mærkelig lyd fra dækkene ved passagersædet. Uvidende om, hvad der egentlig foregår, forlader bilejeren køretøjet for at undersøge problemet.

I det øjeblik bilejeren forlader bilen for at tjekke, hvad der er galt, slår biltyven til, som det er vist i den nedenstående video.