Golden retriever får skældud af sin ejer - Hundens reaktion er gået viralt

17/10/2023 10:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Mest læste i dag

Visse bipedale venner kan kun drømme om så megen medfølelse i deres levetid. Men for den unge australske golden retriever ved navn Loki fra Melbourne er det en ubesværet opgave at vinde alles hjerter.

Årsagen til hans bemærkelsesværdige charme? Det hele startede, da Loki hoppende besluttede at besøge sin ejers bedsteforældre. Dette søde øjeblik blev foreviget i en TikTok-video, der er blevet set mere end 18 millioner gange.

I videoen kan man se Loki sidde foran sin ejer med et trist og bøjet hoved. Det ser ud til, at den stakkels fyr ikke engang tør at løfte hovedet igen. Og som baggrundsmusik spilles hjerteknusende toner.

Det er ikke overraskende, at TikTok-fællesskabet smelter af medlidenhed, når de ser denne skæbnesvangre scene. Over 3,5 millioner likes og næsten 6000 kommentarer, der hovedsageligt indeholder trøstende ord, er blevet postet siden videoen blev delt den 8. maj.

Under disse betingelser blev det amerikanske medie Newsweek nysgerrig og ønskede at tale med Lokis ejer, Nina Theeuwes. De ville gerne vide, hvad hun havde gjort med den 18 måneder gamle golden retriever.

"Fordi han stadig er så ung, arbejder vi konstant på hans træning, og hoppen er en af de ting, han absolut ikke må," forsøgte ejeren at forklare over for den amerikanske avis.

"Når vi har gæster på besøg, beder vi dem om at ignorere Loki så meget som muligt. Men det ender ofte med, at de ikke kan modstå fristelsen til at snakke med ham. Hvem kan dog bebrejde dem? Efter alt, hvem kan ignorere en så charmerende fyr?" fortæller Theeuwes.