Familie afleverede deres 3-årige hund på internat: Du gætter aldrig årsagen

13/11/2023 18:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok/Skærmbilleder/humanebroward
Et nyt familiemedlem betød, at 3-årige Snowflake måtte finde et nyt hjem.

Mest læste i dag

Selvom hunde ender på internater i hele USA af forskellige årsager, får nogle af dem en ny chance og finder et evigt hjem, mens andre ikke er lige så heldige.

En hund på internat, der for nylig fangede en TikTok-brugers opmærksomhed, er Snowflake. Hun blev afleveret til Floridas Humane Society of Broward County, da hendes familie besluttede, at de ikke kunne håndtere både en hund og en baby på samme tid.

I en video, delt på internatets TikTok-konto, delte personalet følgende:

"Snowflake er virkelig ked af det. Hun savner sin familie meget. Desværre blev denne 3-årige skat afleveret, da der kom en ny baby til i hendes hjem. Snowflake er relativt ny på vores internat og er normalt meget legesyg."

"Hun er kærlig over for alle omkring sig, god med andre hunde og ældre børn. Snowflake er trænet til at være i en kasse og forstår kommandoerne 'sid' og 'kom.' Hun kan lide at putte og være omkring dig. Snowflake vejer 70 pund og skal tabe sig lidt. På grund af hendes vægt har hun fortykkelse i begge knæled, og hun vil have brug for ledtilskud og vægttab for at lindre presset på hendes led."

Hvert år afleveres 6,3 millioner kæledyr på internater i USA, hvilket svarer til i gennemsnit 17.260 om dagen, ifølge American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Antallet af indleverede hunde og katte på dyreinternater var hele 46.807 i januar i år, en stigning på 1.744 sammenlignet med januar 2022, ifølge 24Petwatch's Shelter Watch Report.

Cirka 920.000 af de indleverede dyr aflives hvert år. Internater arbejder på at minimere dette ved at fremme adoptionskampagner og lignende initiativer.

I en glædelig opdatering meddelte internatet, at Snowflake er blevet adopteret.

"Dette blev muliggjort af projektet Dolly's Dream, der betalte hendes adoptionsgebyr. Snowflake var så glad for at komme ind i bilen med sin nye familie og komme hjem."