En kvinde brugte Google Street View og opdagede noget foruroligende: Så reagerede Google

14/09/2023 18:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Street View
Billeder fra Google Street View viste noget meget mistænkeligt.

Mest læste i dag

Billeder af Kent Road i Akron, Ohio, blev fanget i en situation, der chokerede en lokal beboer kendt som 'Tami' og fik hende til at tvivle på, hvad hun havde været vidne til.

For at få bekræftelse eller afkræftelse af de bemærkelsesværdige billeder, vendte hun sig til sociale medier og delte dem på Facebook den 23. august, ifølge Unilad.

Hvad de oprindelige Facebook-brugere så, kom også som en overraskelse: En mand, der tilsyneladende ligegyldigt skubbede sin cykel ned ad vejen.

Hvad var problemet? En presenning, der var formet og bundet stramt omkring styret og sædet på hans cykel, mens hans hoved tilsyneladende dinglende ud over baghjulet.

Facebook-sleuths nølede ikke med at grave dybere i denne tilsyneladende mystiske aktivitet.

De forsøgte at forbedre billedet og hævdede, at det afslørede 'blod' på mandens støvler og hænder, hvilket kun øgede panikken og spørgsmålene om, hvorvidt de foruroligende billeder var blevet rapporteret til politiet i området.

Heldigvis blev sund fornuft til sidst genoprettet, da andre lokale bemærkede, at gaden ved siden af, hvor billederne blev taget, var et populært sted for hjemløse til at sætte deres telte op.

Det viser sig nu, at billedet, sandsynligvis taget i juni 2019, blot dokumenterede en af de hjemløse lokale, der flyttede sit sammenfoldede telt fra et sted til et andet ved hjælp af sin cykel - ikke så skræmmende som det først syntes.

Dog fik det originale Facebook-indlæg med over 1.000 delinger en hel del opmærksomhed, hvilket tvang Google til at gribe ind.

Uanset hvad manden bar på sin cykel, er det nu forblevet et mysterium, uskyldigt eller på anden måde.

Foto: Google Street View