En biltyv forsøgte at stikke af - men hvad gaffeltruckføren gjorde fik alarmcentralen til at bryde sammen af grin

21/11/2023 17:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Akron Police Department via Storyfull
Bilflugten endte ikke helt, som den 26 årige tyv havde regnet med, da han pludselig svævede flere meter over jorden.

Mest læste i dag

En biljagt i Ohio tog en overraskende drejning, da en opmærksom gaffeltruckfører forhindrede en formodet biltyv i at undslippe.

Tyven havde tidligere brudt ind på skrotpladsen, og medarbejderne var forberedte på, at han kunne udføre ulovlige handlinger. Derfor greb de hurtigt fat i en gaffeltruck, klar til at forhindre hans flugt.

Ifølge The New York Post blev tyven stoppet af gaffeltrucken, da han forsøgte at undslippe, og han blev løftet seks meter over jorden.

"Han brød ind i en bil på skrotpladsen, og inden han kunne komme ud - han har gjort det før - greb de fat i en gaffeltruck og hævede ham, jeg overdriver ikke, omkring seks meter over jorden. Da vi ankom, blev han straks anholdt," fortalte en betjent, mens de andre grinede.

Politiet dokumenterede begivenheden med kropskameraer, der viser en SUV hængende i luften, indtil den blev forsigtigt sænket til jorden, så betjentene kunne pågribe den mistænkte.

Da politiet forsøgte at anholde ham og spurgte om hans navn, svarede han blot, at det ikke var noget, de skulle bekymre sig om. Da han blev informeret om anholdelsen, påstod den mistænkte, at han flygtede, fordi han blev forfulgt af nogen.

Den betjent, der optog begivenheden, talte derefter med medarbejdere hos Arlington Auto Wrecking, hvor episoden fandt sted. Føreren af gaffeltrucken, der hurtigt reagerede for at forhindre flugten, delte: "Bilen begyndte at hoppe og var ved at vælte ud af gaffeltrucken."

Alexander Funk, en 26-årig mand, blev angiveligt anklaget for ulovlig indtrængen og besiddelse af kriminelle redskaber. Bemærkelsesværdigt er det den tredje episode med medarbejdere hos Arlington Auto Wrecking, men den første, hvor mistænkte blev pågrebet.

Foto: Akron Police Department via Storyful