Nikolaj Jacobsen møder skarp kritik: Nu bryder han tavsheden

21/11/2023 06:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu har Danmarks landstræner sat ord på den kritik, han har fået.

Mest læste i dag

Selv når de danske håndboldherrer fuldstændigt ydmyger deres modstandere på banen, opstår der raseri fra trænerbænken.

Nikolaj Jacobsen, landstræner for det danske herrelandshold i håndbold, har reageret på kritik af sin optræden under en Golden League-kamp, ifølge Ekstra Bladet.

Efter en overbevisende sejr over Holland fandt Jacobsen stadig tid til at udtrykke sin utilfredshed med dommernes præstation, hvilket førte til kritik fra kommentatorboksen.

Bent Nyegaard, håndboldekspert hos TV 2, mener, at Jacobsens opførsel ikke var acceptabel, og han påpegede, at dommerne burde have tildelt landstræneren et gult kort.

Jacobsen afviser kritikken og påpeger, at han kun har modtaget ét gult kort hele året, uden at gå yderligere i detaljer om situationen.

Han vendte også kritikken og opfordrede Bent Nyegaard til at reflektere over sin tid som håndboldtræner.

"Lad mig sige det sådan, at Bent var ti gange værre som træner, end jeg er. Det skal han måske huske," udtalte Jacobsen. Han undlod dog at besvare yderligere spørgsmål om Nyegaards kritik.

Under kampen mod Holland, der resulterede i en suveræn sejr på 40-23 til Danmark, var Nikolaj Jacobsen højrøstet i sin utilfredshed over dommernes præstationer.

Kommentarer som 'Hvad helvede er det for noget fucking pis, mand?' og 'hvorfor skal vi have så dårlige dommere, når vi spiller landskamp?' blev fanget på TV 2's udsendelse og har siden skabt debat.

Nyegaard mener, at dommerne burde have givet Jacobsen et gult kort ikke kun for at stoppe hans udtalelser, men også for dommernes egen skyld, da de ikke formåede at håndtere situationen tilstrækkeligt.