Dreng tøvede med at springe fra 10 meters vippe: Når du ser hvad livredderen gør, får du et chok

08/09/2023 10:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Handlingen udført af en livredder har vakt vrede hos mange mennesker.

Mest læste i dag

I sidste uge rapporterede østrigske medier om en hændelse, hvor en ung person klatrede op i et 10 meter højt tårn og derefter tøvede med at springe. To livreddere råbte op til ham fra bunden og bad ham forlade platformen, men drengen ignorerede deres anmodning. En af livredderne besluttede derefter at klatre op til ham.

Det, der skete næste, er blevet fanget på videoer, der er blevet delt på internettet siden da:

Den unge mand holdt fast i gelænderet på begge sider og virkede tøvende med hensyn til at springe. Livredderen besluttede imidlertid at tage handling og sparkede ham bagud, hvilket resulterede i, at han faldt i vandet.

Øjenvidner blev interviewet af det østrigske dagblad Today, og der var en samtale mellem de to mænd på platformen før sparket. Præcist, hvad der blev sagt, var uklart for dem, der var ti meter nede.

Ingen har indgivet klager eller rapporteret hændelsen indtil videre. Poolbestyreren udtalte, "Livredderens primære ansvar er at sikre sikkerheden, så det er meget beklageligt, at der opstod en hændelse med en livredder."

Det blev også oplyst, at livredderen allerede er blevet fritaget fra sine pligter, selvom han tidligere ikke havde haft nogen større disciplinære problemer.